Akciós ár:
13.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13990 Ft

Ha táplálkozásról és táplálékkiegészítésről van szó minden az Animal Pak-kal kezdődik! Ez a Te biztosításod!

"15 éve emelem a vasakat! Számtalan kiegészítőt próbáltam már, némely működött, mások nem. De a legjobb formula amivel valaha is találkoztam az az Animal Pak. Azóta használom, mióta megkezdetem az edzéseket és azóta alapja ez a fejlődésemnek. Fantasztikus és csodás fejlődést ígérő kiegészítők jönnek és mennek. De az alapok nem változnak! Az Animal Pak a táplálékkiegészítés királya!"-M. Palmieri, Las Vegas

Az Animal Pak 1983 augusztus 8. óta látja el a testépítők szervezetét mindazzal, amire a kőkemény edzésekhez és az extrém növekedéshez szükségük van. Vitamonokkal, ásványianyagokkal, aminosavakkal és mindazzal, amiről nem is sejtették, hogy meghatározza a nehéz vasakkal folytatott küzdelmük eredményét.

Több mint 25 éve uralja az Animal Pak a multivitaminformulák világát. Hogy miért? Mert működik! Ez a testépítés történelmének valaha volt legteljesebb edzőcsomagja, melynek az elmúlt negyed évszázad során, még csak a közelébe sem értek! Az Animal Pak kiállta az idő próbáját!

Az emberi test a természet legbonyolultabb teremtménye. Nincs ez másként, ha az izomnövekedésről van szó! Az esszenciális tápanyagok, aminosavak, vitaminok, ásványi-anyagok, antioxidánsok megfelelő kombinációjára és mennyiségére van szükséged!
OK, azt gondolod, hogy a hagyományos multivitamin formulák is megteszik? Gondold át még egyszer! Sziklakemény izmokat és drámai erőnövekedést akarsz? Úgy véled ez átlagos? Nos, nem az, ezért semmilyen hagyományos és átlagos formula nem lehet elég! A vitaminok és ásványi-anyagok a szervezet legfontosabb katalizátorai, melyek átfogják a szervezet teljes működését és megfelelő dózisban  jelentős ergogén/anabolikus hatással bírnak.
Ha keményen és diétázol, és nem használsz Animal Pak-et hiányállapotok alakulnak ki. Ezek nem feltétlenül erezhető és nyilvánvaló tünetek, kezdetben csak apró kis lyukak. Hogy miért fontos ez? Mert ezek a kis lyukak az idő előrehaladtával egyre nagyobbak lesznek. A szervezeted nem lesz képes optimálisan működni és a fejlődésed megreked. Ezt akár egyetlen kritikus tápanyag hiánya is okozhatja, bénítva kritikus anyagcsere-utakat és gátolva a további növekedést.
A kapcsolódó kutatások szerint az olyan intenzív sporttevékenység, mint a testépítés vagy épp az erőemelés fokozza a szervezet tápanyagszükségletét. Ha ez a fokozott igény egy tipikusan egyoldalú testépítő vagy akár  kalória és tápanyag-megszorított diétával is társul, akkor hiányállapotok kialakulásának lehetősége sokszorosára emelkedik. A kapcsolódó felmérések szerint az olimpiai súlyemelők 100%-a, míg a testépítő versenyző nők és férfiak 90%-a használ valamilyen multivitamin/ásványi-anyag formulát. De nem elég egy átlagos multivitamin formula.

Az egyes mikrotápanyagok hiánya nem csak általános egészségei állapotod, teljesítményed és növekedésed befolyásolja, de azt is, ahogy az egyéb kiegészítőid működnek. A különféle aktív hatóanyagok (akár pro-hormonok) működésbe lendülésük előtt, bizonyos enzimek által aktiválásra kell hogy kerüljenek. Amennyiben ezen enzimek nem vagy nem kellően aktívak, a bevitt hatóanyagok nem képesek feladatukat ellátni. Az Animal Pak a biztosíték, hogy ez ne történhessen meg!
Egy következő ok az Animal Pak használatára: a gyógyszerhasználat okozta vitamin és ásványianyag deficienciák. Még a legnépszerűbb gyógyszerek és OTC termékek is, mint az aszpirin, ibuprofen, antidepresszánsok, koleszterinszint csökkentők is rontják a folsav, vas, kálium és egyéb esszenciális elemek felszívódását illetve fokozzák azok ürítését.
Az Animal Pak megadja mindazt amire szükséged van. Néhány extrával kiegészítve! Az Animal Pak olyan teljesítmény-optimalizálókat, lipotrópokat és egészségjavítókat is tartalmaz, mint a piridoxin-alfa-ketoglutarát (PAK), az L-karnitin, vagy épp az eleuthero. Minden tasak, 11 tablettát tartalmaz, mely így több mint 60 kulcsösszetevő precíz keveréke!
Az Animal Pak az a védő pajzs mely megvéd a táplálkozási hiányállapotoktól és a fejlődés megrekedésétől! Ha keményen sportolsz, nincs más választásod, csak az Animal Pak!

A kiegészítők jönnek és mennek, de csak néhány állja ki az idő próbáját. Ha felkészültél a legjobbra, akkor tedd teljessé a táplálkozási programod azzal amit a profi testépítők, már 1983 óta használnak!

Minden testépítő versenyzőnek és erőatlétának!
Mindenkinek, aki keményen edz és maximális teljesítményt akar!
Mindenkinek, aki használ kiegészítőket!
Supplement Facts
Serving Size 2 Packs
Servings Per Container 22
Amount Per Serving
% DV
Calories
40

Total Carbohydrates
4g
<2%*
Dietary Fiber
2g
8%*
Protein
6g
12%*
Vitamin A (As Carotenoids [B-Carotene, A-Carotene], Acetate)
9900IU
198%
Vitamin C(as Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate)
1g
1667%
Vitamin D(as Cholecalciferol)
680IU
170%
Vitamin E(as D-A, D-B, D-Y, D-A Tocopherols & Tocotrienols)
300IU
1000%
Thiamin(as Mononitrate)
76mg
5067%
Riboflavin
76mg
4471%
Niacin(as Niacinamide)
82mg
410%
Vitamin B6(as Pyridoxine AKG, Pyridoxine HCl)
180mg
9000%
Folic Acid
400mcg
100%
Vitamin B12(as Methylcobalamin, Cyanocobalamin)
11mcg
185%
Biotin
300mcg
100%
Pantothenic Acid
76mg
760%
Calcium
2g
200%
Phosphorus
1330mg
133%
Iodine(from Kelp)
150mcg
100%
Magnesium(as Oxide)
400mg
100%
Zinc(as Oxide)
30mg
200%
Selenium(as Sodium Selenate)
50mcg
71%
Copper(as Sulfate)
600mcg
30%
Manganese(as Sulfate)
5mg
250%
Chromium(as Chloride)
60mcg
50%
Potassium(as Sulfate)
200mg
6%
Amino Acid Complex

Alanine
279mg
**
Arginine
1213mg
**
Aspartic Acid
498mg
**
Cystine
110mg
**
Glutamic Acid
653mg
**
Glutamine
174mg
**
Glycine
180mg
**
Histidine
92mg
**
Isoleucine (BCAA/EAA)
284mg
**
Leucine (BCAA/EAA)
509mg
**
Lysine (EAA)
418mg
**
Methionine (EAA)
125mg
**
Phenylalanine (EAA)
192mg
**
Proline
203mg
**
Serine
250mg
**
Threonine (EAA)
283mg
**
Tryptophan (EAA)
81mg
**
Tyrosine
164mg
**
Valine (BCAA/EAA)
289mg
**
Performance Complex

Uni-Liver
4080mg
**
Carnitine
25mg
**
Choline
250mg
**
Eleuthero (Root)
1750mg
**
Hawthorn (Berry)
250mg
**
Inositol
125mg
**
Milk Thistle
500mg
**
Oriental Ginseng (Root)
250mg
**
Para-Aminobenzoic Acid
400mg
**
Pyridoxine A-Ketoglutarate
200mg
**
Antioxidant Complex

Alpha Lipoic Acid (ALA)
100mg
**
Citrus Bioflavonoids
1000mg
**
Coenzyme Q10 (CoQ10)
5mg
**
Grapeseed Extract
50mg
**
Lutein
1mg
**
Lycopene
1mg
**
Pine Bark Extract
200mg
**
Digestive Enzyme Complex

Bromelain
100mg
**
Inulin
250mg
**
Lipase (6000 LU)
10mg
**
Pancreatin
700mg
**
Papain
64mg
**
Pepsin
64mg
**
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
** Daily Value (DV) not established.
Other Ingredients:
Dicalcium Phosphate, Whey Protein Concentrate (Milk), Microcrystalline Cellulose, Glucose Polymers, Arginine A-Ketoglutarate, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Calcium Carbonate, D-Calcium Pantothenate, Silicon Dioxide, Carnitine Fumarate, Calcium Citrate, Alfalfa, Rose Hips, Rice Bran, Parsley, Burdock.
Fogyassz napi 1 tasak Animal Pak-ot szezonon kívül, és napi 2 tasakot versenyidőszakban, és különösen intenzív edzések időszakában!ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

nagyon jó cucc. csak ajánlani tudom főleg téli időszakban. lenyelni elég nehéz. a nagyokat én összerágom és úgy iszok rá vizet :) bevallom nem hittem benne hogy megdob egy kicsit is. de kellemesen csalódtam benne. elég fáradékony vagyok (voltam) de mióta szedem sokkal jobban bírom az edzéseket.