Universal Nutrition Animal Stak (21 csomag)

Akciós ár:
14.890 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

14890 Ft

A fejlődés...ez az ami mindent mozgat! Ez az amiért belevágtál ebbe az egészbe! Ez az ami minden nap, minden órában és annak minden percében történik veled...és ez az amit az Animal Stack tehet érted!

Nagyobb és erősebb, ezek a vas világának mantrái! Minden e körül forog és mindent megteszünk ezért. Kőkemény edzések és precíz táplálkozás, hogy maximalizáljuk az anabolikus hormonok szintjét és minimalizáljuk a katabolikus hormonokét. E kettő közt nyíló rés az amit anabolikus előnynek hívunk.
Az anabolikus előnyt az olyan hormonok adják, mint a tesztoszteron, a növekedési hormon és az IGF-1, e hormonok tesznek hatalmassá, e hormonok jelentik a különbséget a fejlődés és a stagnálás közt...Egy brutális edzés az egekbe emeli e kritikus hormonok szintjét, ezzel egy időben azonban minél kegyetlenebb a terhelés annál inkább megemelkedik az olyan katabolikus hormonok szintje, mint a kortizol. Ez egy kétélű folyamat, a mi célunk pedig, hogy csak az egyik oldalát használjuk. Maximalizáljuk az anabolikus hormon szekréciót, ám eközben minimalizáljuk a katabolikus hormonok elválasztását. Ez az amiért létrhoztuk az Animal Stak-t!

Tesztoszteron, GH és IGF-1...

A tesztoszteron az izomépítés kulcshormonja, ez az ami azzá tesz minket amik vagyunk, és ami olyanná tesz, amilyenné válni akarunk, amilyenné válnunk kell!
Ha a tesztoszteron szintünk optimalizálása a cél, akkor a következő tényezőkre kell különös figyelemmel lenni. (1) Biztosítanod kell a szervezeted számára mindazt amire szüksége van a maximális tesztoszteron színtézishez! (2) Minimalizálnod kell a tesztoszteron ösztrogénné és dihidrotesztoszteronná való konverzióját. (3) Maximalizálnod kell a szabad vs. teljes tesztoszteron arányt, s így az aktív tesztoszteron keringő mennyiségét. A tesztoszteron egy része az SHBG által kötve kering, ám csupán a szabad tesztoszteron az ami a munkát elvégzi, ami az anabolizmus kulcsa!
E három tényező együttesen adhatja meg azt amit keresel, és  e három tényező az amit Animal Stak tehet érted. Maximalizálja a tesztoszteron termelést, blokkolja a tesztoszteron-ösztrogén és tesztoszteron-DHT konverziót és felszabadítja a keringő tesztoszteront az SHBG fogságából. Ez a tökéletes tesztoszteron-stack!
A tesztoszteron mellett a növekedési hormon a másik fő anabolikus hormonunk. A növekedési hormont (growth hormone - GH) az agyalapi mirigy elülső lebenyének (adenohypohysis) szomatotrop sejtjei termelik a hipotalamusz szabályozása alatt, s mint ilyen az egyik legsokoldalúbb és legerőteljesebb hormonunk, ha tiszta izomépítésről. Az Animal Stak speciális összetevői maximalizálják e hormon szekrécióját, így az IGF-1 szintet a nitrogén-visszatartást, fehérje-színtézist és a lipolízist (zsírbontást).
Mindez egyet formulában! Az Animal Stak az anabolizmus teljes folyamatát átfogja!
Ha keresed a tökéletes, ám egyben természetes megoldást az anabolikus hormonszintek maximalizálására akkor az Animal Stak az amit keresel!

Azoknak akik extrém anabolizmust akarnak!
Azoknak akik nem akarnak prohormonokat!
Azoknak akik hatalmasak és erősek akarnak lenni!
Supplement Facts
Serving Size 1 Pack
Servings Per Container 21
Amount Per Pack
% DV
Vitamin C(as Ascorbic Acid)
100mg
166%
Vitamin B6(as Pyridoxine HCL)
10.5mg
525%
Magnesium(as Oxide)
450mg
113%
Zinc(as Oxide)
30mg
200%
Chromium(as Picolinate)
100mcg
83%
Natural Test Complex
1000mg

Tribulus Extract Complex (Standardized For Protodioscin & Steroidal Saponins)*


Longjack Extract Complex*; Avena Sativa Extract (Standardized For Avenacosides A & B)


Growth Hormone Secretagogues
300mg

Mucuna Pruriens Extract (Standardized For 15% L-Dopa); Alpha Glycerylphosphorylcholine

*
Vasodilator Complex
750mg

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG); Arginine HCl

*
Aromatase Inhibitors
200mg

Calcium D-Glucarate, Diindolylmethane (DIM)


DHT Blockers
475mg

Beta Sitosterol, Saw Palmetto Extract, Quercetin

*
Cortisol Inhibitor Complex
300mg

Acetyl-L-Carnitine, Phosphatidylserine

*
Liver Detoxifiers
250mg

Lysophosphatidylcholine, Milk Thistle

*
* Daily Value (DV) not established
Other Ingredients:
Whey (Milk), Di-Calcium Phosphate (Capsule), Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Lecithin (Soy), Titanium Dioxide, FD&C Red #40, FD&C Blue #1, Made In A GMP Facility That Uses Milk, Soy, Egg, And Peanuts.
Fogyassz napi 1 tasak Animal Stack-t 3 héten át. Edzésnapokon fogyaszd 30 perccel edzés előtt, nem edzésnapokon étkezések közt, éhgyomorra.

A maximális eredmények érdekében a terméket ciklikusan használd, három hét folyamatos használatot, három hét szünet kövessen. Kombináld Animal Pak-kel!


ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Universal Nutrition Animal Stak (21 csomag)