Akciós ár:
14.900 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

14900 Ft

A legteljesebb kreatin alapú formula, a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, sejt volumenizálókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal. Minden, amire szükséged van, csupán egyetlen formulában!

Bőrszaggató bedurranás...ez a testépítés Szent-Grálja! Ez az a rendkívül addiktív és eufórikus érzés, mely a legtöbb teremlátogatót megragadja és egy életre fogva tartja...egy állandóan ismétlődő újjászületés...egy azonnali jutalom a terem padlójára hullott könnyekért és izzadságcseppekért. Persze több is pillanatnyi kielégülésnél...instant növekedés...az izomrostok elárasztása oxigénnel, tápanyagokkal és anabolikus hormonokkal!

Vannak azonban napok, mikor valamiért nem jön el...sorozat, sorozat után, de semmi...várod hogy izmaid pattanásig feszüljenek, de csak fáradtságot és levertséget találsz. Más alkalmakkor pedig csak egy gyors „ízelítőt" kapsz. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tűnik el...otthagyva vágyakozással tele és belapult izmokkal. A csalódottság pedig nem csak azért lesz úrrá rajtad, mert képtelken vagy elérni és fenntartani az imádott pumpát, hanem azért mert ez a további növekedés reményét is elveszi. A bedurranás, a vérrel történő telepumpálás a növekedés alapvető eleme. Enélkül minden, amit tettél hiábavaló!

Minél erőteljesebb bedurranást vagy képes elérni, minél több vért tudsz izmaidba pumpálni, annál több tápanyag, oxigén és anabolikus hormon kerül izmaidba. Ez a növekedés alapja...és ez az a pont ahol az Animal Pump berúgja az ajtót!

Amikor izmaid bedurrannak és megtelnek a kritikus tápanyagokkal...ott kezdődik a növekedés...és az Animal Pump az, ami ezt biztosítja! Egy speciális transzport mechanizmus segítségével a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal árasztja el tested és izmaid!

Az Animal Pump speciális kreatin mátrixa a legfejlettebb kreatin analógok teljes napi dózisát biztosítja. A kreatin az elmúlt évtized legnépszerűbb kiegészítője. Az izom összehúzódás energiaigényét biztosító ATP készletek kimerülésével a kreatin-foszfát raktárak regenerálják azokat. A testépítők évtizedek óta alkalmazzák sikerrel, ahogy azonban a tudomány fejlődik, úgy kerültek elő újabb formák, még nagyobb hatékonyságot és még jobb eredményeket kínálva. Az Animal Pump a legfrissebb kutatások és legfejlettebb hatóanyagok felhasználásával egy új szintre emelte a kreatin kiegészítést.
A szabadalommal védett magnézium-kreatin-kelát (MCC), a kreatin-etil-észter (CEE) és a tri-kretin-malát (TCM) speciális mátrixa tökéletes felszívódást és maximális hasznosulást garantál. Nincsenek gyomorproblémák, fokozott vízvisszatartás és nem reagáló felhasználók, csak maximális kreatin-szaturáció és drámai eredmények!

Intenzív edzések közben a teljesítmény egyik elsődleges limitáló faktora az oxigén! Az Animal Pump NO Blast komplexe ezt a problémát oldja fel. Az arginin-AKG, citrullin-malát és L-norvalin kombonációja maximalizálja a nitrogén-monoxid szintézist és a véráramlás mértékét. Testépítő szempontból ez bőrszaggató bedurranást jelent, maximális oxigén-, tápanyag- és hormonszállítással! Ez az amire minden testépítőnek szüksége van...ez az ami a növekedést táplálja!

Hiába vagy azonban erős és durrannak az izmaid, ha dekoncentrált, mentálisan fáradt és elgyötört vagy! A mindennapi élet folyamatosan akadályokat gördít a növekedésünk útjába! Az Animal Pump azonban itt is mögéd áll! Az Animal Pump Energy Rush komplexe metil-xantinok, evodiamin és vinpocentin keveréke, mely kirobbanó energiaszintet és drámai edzésintenzitást garantál, megadja azt a mentális töltetet, amire a vasak világában szükséged van! Ez az, ami elválasztja az igazi testépítőt a hétvégi harcosoktól!

De még mindig nem végeztünk... az Animal Pump egy egyedülálló antioxidáns komplexszel védi sejtjeid az intenzív edzések és a mindennapi stressz károsító hatásaitól. Mind a kemény edzések, mind az ahhoz szükséges NO színtézis szabadgyököket hagynak maguk után. Az Animal Pump speciális antioxidáns komplexe e szabad gyököket semlegesíti, védi szervezet és garantálja növekedésed!

Végül, de semmiképpen sem utolsósorban az Animal Pumpot egy speciális inzulin-optimalizáló és tápanyag hasznosulás fokozó komplexszel tettük teljessé. Ez a komplex gyakorlatilag az izmaidba pumpálja az Animal Pump kritikus tápanyagait. A cukor alapú transzport-rendszerek ma már csupán néhány anakronisztikus termék sajtja. Az Animal Pump nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékot, vagy épp hozzáadott szénhidrátot! Az Animal Pump egyedülálló inzulin-optimalizáló hatóanyagmátrixa fokozza az izompumpát, csökkenti a tejsav felhalmozódást és drámai gyorsasággal telíti izmaid a leghatékonyabb kreatinokkal és esszenciális tápanyagokkal!

A bedurranás az izomépítés alapvető és nélkülözhetetlen eleme. Ez gyakorlatilag lételem a testépítés világában! A bedurranás nélkül nem jutsz sehová...használd ki és a határ a csillagos ég! Ha érzed a fontosságát, akkor érted miért van szükséged Animal Pump-ra! Az Animal Pump a tasakba zárt instant bedurranás!
Supplement Facts

Serving Size 1 Pack

Servings Per Container 30

Amount Per Serving

% DV

Vitamin C(as Ascorbic Acid)

60mg

100%

Selenium(as Sodium Selenate)

100mcg

143%

Foundational Creatine Matrix

3000mg

Magnesium Creatine ChelateTM(MCC)

*

Tricreatine Malate (TCM)

*

Creatine Ethyl Ester (CEE)

*

NO Blast Complex

2000mg

Arginine Alpha-Ketoglutarate (Arginine-AKG)

*

Ornithine Alpha-Ketoglutarate (Ornithine-AKG)

*

Citrulline Malate

*

L-Carnosine

*

L-Norvaline

*

Energy Rush Complex**

500mg

Methylxanthine Complex (Caffeine, Theobromine Theophylline)

*

Evodiamine

*

Vinpocetine

*

Antioxidant Complex

700mg

Grapeseed Extract (Standardized For 95% OPC)

*

N-Acetyl Cysteine (NAC)

*

Green Tea Extract (Standardized For 60% EGCG)

*

K-R Alpha Lipoic Acid (K-R ALA)

*

Pump Transport Complex

1000mg

Taurine

*

Ginger Root Extract (Gingerols, Shaogols)

*

Cinnulin PFTM

*

Bioperine® (Piper Nigrum Extract Standardized For A Minimum Of 95% Piperine Alkaloids)

*

* Daily Value (DV) not established

Other Ingredients

Methylxanthine Complex (50% Kola Nut Extract And 22% Guarana Extract), Cinnamon Root Extract, Evodiae Fructus Extract, Fenugreek Extract, Vinca Minor L. Extract, Gelatin, Di-Calcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate, FD&C Yellow #5, FD&C Yellow #6, FD&C Red #40, FD&C Blue #1

A maximális bedurranás érdekében fogyassz 1 tasak Animal Pump-ot 30 perccel edzés előtt.
Az Animal Pump-ot mindig éhgyomorra fogyaszd, sosem étkezéssel vagy protein-turmixszal együtt!
A maximális hatékonyság biztosítása érdekében ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra!

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Universal Nutrition Animal Pump (30 csomag)