Syntrax Matrix 5.0 (2270 g)

 • Kategória:
 • Márka:
 • Kiszerelés:
  2270 g
 • Egységár:
  5 Ft / g
 • Csomagolási súly:
  2350 g
Akciós ár:
13.900 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13900 Ft

Az eredeti Amerikai Egyesült Államokból - USA gyártási tétel
A tejsavófehérje ideje lejárt- vége a régi időknek!

- forradalmi áttörés a testépítés területén – erős anabolikus hatás, néhányszor magasabb a tejsavóproteinek klasszikus formáinál
- szabadalmaztatott bioaktív MÁTRIX
- a MÁTRIX alapelve az anyatej összetételére épül, amely optimális, 3:1 arányban tartalmaz gyors és lassú felszívódású fehérjéket
- a MÁTRIX minden összetevője hidegeljárással lett feldolgozva, a meleg nem értékteleníti el a hatóanyagokat. Megőrizték a friss fehérje tulajdonságait.
- szánjon ránk 8 hetet, drámai izomtömeg nyereséghez juttatjuk Önt!

A MÁTRIX egy forradalmian új koncepció, több éves fejlesztés alapján jött létre és összetétele többek között az emberi anyatej szerkezetéből indul ki, mind a fehérje biológiai aktivitását, mind a benne található aminosavak felszívódásának idejét mintázva. A MÁTRIX a mai fehérjetermék piac forró újdonsága, és az egyik legerősebb legálisan hozzáférhető izomtömeg növelő.
A MÁTRIX BIOAKTÍV!
A MATRIX összetevői úgy kerültek feldolgozásra, hogy a meleg nem értéktelenítette el (denaturálja) őket, így megőrizhették bioaktivitásukat, amellyel csakis a friss fehérje rendelkezik.
A MÁTRIX JÓVAL HATÉKONYABB!
Teljes emészthetőség, erős anabolikus hatás, jóval magasabb a Whey proteinek klasszikus formáinál.
A MÁTRIX ANABOLIKUS POTENCIÁLJA MAXIMÁLIS!
A gyors-lassú fehérje optimalizált aránya 3:1, ami pontosan megegyezik az emberi anyatej fehérjearányával. Ez az arány glutamin peptidekkel együtt a legerősebb anabolikus potenciállal rendelkezik az emberi szervezet számára!
ELÉG EGY KANÁLLAL ELKEVERNI!
75 % fehérje, természetesen instans formában.
Összetétel:
Az első nem denaturált (bioaktív) tejsavó-fehérje, nem denaturált (biológiailag aktív), micelláris kazein, nem denaturált (bioaktív) tojás albumin, glutamin peptidek szabad formában (8,4 g / 100 g!) Megjegyzés: a tejsavó-fehérje jogilag koncentrátum kategóriába besorolva, mert bioaktív komponenseit megőrizte (peptidek, lactoferin stb), ám klasszikus koncentrátumokkal ellentétben tejcukor maradékokat nem tartalmaz.Átlagos tápérték 100 g termékben:
Fehérje 74.19 g
Szénhidrát 9.68 g
Zsírok 6.45 g
ebből telített zsír 3.23 g
Rost 3.23 g
Koleszterin 129.03 mg
Energia érték 387.1 kCal

Ásványianyag tartalom 100g-ban:
Kálium 870.97 mg
Nátrium 483.87 mgAdagolás:Keverjük össze egy kanál Mátrixot 3-4 dl vízzel. Fogyassza 2-3 alkalommal naponta fehérjeszükséglettől függően. A legjobb időpont a Mátrix fogyasztására reggel ébredés után, edzést követően és az esti lefekvés előtt.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Syntrax Matrix 5.0 (2270 g)