Scitec Nutrition Volumass 35 Professional (2950 g)

Akciós ár:
15.450 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

15450 Ft

SZÁLLÍTÁS KÉSZLETTŐL FÜGGŐEN 3-5 NAPON BELÜL !

FEJLETT MAGAS FEHÉRJE-TARTALMÚ IZOMTÖMEG-NÖVELŐ

A Volumass 35 Professional egy továbbfejlesztett, frissített verziója korábbi formulánknak, aVolumass 35-nek! A Volumass 35 Professional számos tápanyagot nyújt az izomzat számára. Olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akiknek a szervezete több tápanyagot igényel, mivel nagyobb izomtömeggel rendelkeznek, vagy fizikai aktivitásuk magas szintű. A Volumass 35 Professional javasolt adagonként több kreatint, valamint több minőségi fehérjeforrást tartalmaz, és magasabb kalória-értékkel rendelkezik, mint előző, alacsonyabb szintű termékeink. A 35%-os fehérjetartalom a Volumass 35 Professional-ben megközelíti a sport-táplálkozásokban előirányzott makronutriens-értékeket, ezért könnyen integrálható egy teljes napi nutriens-beviteli tervbe. Proteintartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavóproteinből, valamint kereszt- és ultraszűrt tejsavóizolátumból áll, amely fehérjék magas protein-mikrofrakció tartalommal rendelkeznek. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva a Volumass 35 hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származótejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.
A Volumass 35 Professional további összetevőket is tartalmaz! Az „ATTACK!” Multikomponensű Kreatin Mátrix 5 típusú Kreatint nyújt. A Kreatin legalább 3g-os napi dózisban alkalmazva tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt a sorozatos, rövidtávú, nagy intenzitású gyakorlatokban, mint a súlyzós edzés, vagy az interval cardio. Formulánkhoz hozzáadtuk mégGlutamin-mátrixunkat, valamint Taurin aminosavat.
A Volumass 35 Professional komplex formulája hozzájárul a fáradtság és kimerültség-érzés csökkentéséhez, hozzájárul a helyes aminosav-szintézishez, a helyes vérképződéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban!*

Aszpartám-mentes!

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.
Egy adag mérete: 50 g | 1 scoop
Adagok Száma: 24/59/120
Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 188 kcal
Kalória Zsírból 15 kcal
Zsír 1.5 g
abból telített zsírsavak 0,5 g
Koleszterin 5 mg
Nátrium 50 mg
Kálium 40 mg 2%
Szénhidrát 22.5 g
Élelmi rost 0 g 0%
Cukor 2 g
Fehérje 17.5 g
Folic Acid 15 µg 7%
ATTACK Multi-Component Creatine matrix: 
Creatine Monohydrate, MicronTec micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate
1058 mg
Proprietary Multi-Component Glutamine matrix: 
Glutamine, L-Alanine, L-Glutamic Acid Pteroyl-L-Glutamate
485 mg
Taurine 250 mg
Typical amino acid profile per 100 g
L-Alanine 2303 mg
L-Arginine 1060 mg
L-Aspartic Acid 4951 mg
L-Cysteine 1078 mg
L-Glutamine 8265 mg
Glycine 845 mg
L-Histidine 796 mg
L-Isoleucine* 3041 mg
L-Leucine* 4823 mg
L-Lysine* 4080 mg
L-Methionine* 811 mg
L-Phenylalanine* 1447 mg
L-Proline 2764 mg
L-Serine 2252 mg
L-Threonine* 3297 mg
L-Tryptophan* 1112 mg
L-Tyrosine 1358 mg
L-Valine* 2677 mg
Taurine 500 mg
* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance. 
† RDA not established in the EU. 
* Essential amino Acids
Ingredients:
Cinnamon vanilla: Whey protein blend (ultrafiltered whey protein concentrate and whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions), Maltodextrin, Dextrose, Waxy maize starch, Flavorings (Cream, Cinnamon), Creatine Monohydrate, PALATINOSE™ (Isomaltulose), L-Glutamine, Taurine, L-Alanine, Thickener (Xanthan gum), Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Folic Acid. 

Triple chocolate: Whey protein blend (ultrafiltered whey protein concentrate and whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions), Maltodextrin, Dextrose, Chocolate Pieces, Cocoa Powder (10-12%), Milk Chocolate Powder (20%), Waxy maize starch, Creatine Monohydrate, Flavoring (Chocolate), PALATINOSE™ (Isomaltulose), L-Glutamine, Taurine, L-Alanine, Thickener (Xanthan gum), Micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Folic Acid. 

White chocolate: Whey protein blend (ultrafiltered whey protein concentrate and whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions), Maltodextrin, Dextrose, White Chocolate Powder (33,4%), Chocolate Pieces, Waxy maize starch, Cocoa Powder (10-12%), Creatine Monohydrate, Flavoring (Chocolate), PALATINOSE™ (Isomaltulose), L-Glutamine, Taurine, L-Alanine, Micronized Creatine Monohydrate, Thickener (Xanthan gum), Creatine Citrate, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Folic Acid.
1 adag Volumass 35 Professional italpor 250 ml vízben vagy sovány tejben feloldva fogyasztandó. A kívánt hatás elérése érdekében közvetlenül az edzést követően. Fogyassz legalább naponta 150 g Volumass 35 Professional italport a 3 g-os napi kreatintartalom biztosítására.
Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!
ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Scitec Nutrition Volumass 35 Professional (2950 g)