Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate (1000 g)

Akciós ár:
7.050 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

7050 Ft

SZÁLLÍTÁS KÉSZLETTŐL FÜGGŐEN 3-5 NAPON BELÜL !

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.


A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
TÁPANYAGTARTALOM
1 adag: 3,4 g (½ adagolókanál)​

3,4 g (½ adagolókanál)
Energia 0 kJ/0 kcal
Zsír 0 g
telített zsírsav 0 g
Szénhidrát 0 g
Cukor 0 g
Fehérje 0 g
0 g
Kreatin-monohidrát 3400 mg
amelyből kreatin 3000 mg


Összetevők:Kreatin-monohidrát

A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! Oszd el a testsúlyod (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vedd be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyaszd éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 3,4 grammjához 300 ml folyadékot használj a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyél be egyszerre 10 grammnál többet és oszd el a napi adagot!

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

üdv szeretném kipróbálni a terméket azonban elfogyott az oldalon ebben a kiszerelésben remélem olvassák és hamarosan feltöltik a készletet :)