Akciós ár:
7.000 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

7000 Ft

A Real Pharm Unreal egy koncentrált edzés előtti kiegészítő, amely garantálja, a megnövekedett energiát és létrehozza az úgynevezett izompumpa hatást.
Mivel a termék minden egyes adagja több mint 15,2 g hatóanyagot tartalmaz, a gyártó azt ajánlja, hogy csak a fél adagot fogyassza el mindenki, aki 75 kilogramm alatti testtömegű.
Ellentétben a legtöbb ilyen típusú kiegészítővel az Unreal alapja nem elsősorban a koffein. Ebben az esetben, a koffein csak mintegy 2%-át teszi ki a készítménynek.
Ha elege van a tompa edzésekből, vagy ha fáradt a mindennapi feladatok elvégzéséhez – az Unrealt az Ön számára hozták létre. Szerezze be az erőteljes energia felvételt és a maximális koncentrációt. Ezért hagyja, hogy a legjobbat hozza ki Önből az edzés során. Másik előnye az Unrealnek, hogy késlelteti a fáradtság tüneteit.
Unreal alapja főleg egy erős adag L-aginine, béta-alanin, citrullin által támogatott L-tirozin, cékla kivonatok, Dendrobium és a szőlő (vinitrox), amely egy hatalmas adag pozitív érzelem.
Hatóanyagai                                     1 adag
AAKG                                               4850 mg
A béta-alanin                                      4000 mg
citrullin                                               1700 mg
tirozin                                                 1700 mg
taurin                                                  500 mg
koffein                                               220 mg
répa kivonat                                       200 mg
Dendrobium kivonat                          200 mg
glükuronolakton                                 150 mg
inozittá                                               150 mg
vinitrox                                              100 mg
Rhodiola rosea kivonat                      100 mg
Schisandra chinensis kivonat             50 mg
theobrama kakaókivonat                    10 mg
fekete bors kivonat                            10 mg


Összetétel: AAKG, béta-alanin, citrullin, tirozin, taurin, koffein, répa kivonat, Dendrobium kivonat, glükuronolakton, inozittá, vinitrox, Rhodiola rosea kivonat, Schisandra chinensis kivonat, theobrama kakaókivonat, fekete bors kivonat.
Fogyasszon napi 1 adagot 1-szer edzés előtt 30 perccel! Ne lépje túl a maximális 1 adagot naponta. A termék a felnőtteknek és egészséges személyeknek ajánlott. A termék nem ajánlott terhes nők és szoptató anyák számára.

FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Étrend-kiegészítők  gyermekektől elzárva tartandóak. Minőségét megőrzi és a tételszámát: lásd a csomagoláson. A csomag tartalma: 306 gramm. Tárolja hűvös, száraz helyen, fénytől védve.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Real Pharm Unreal (360 g)