Akciós ár:
3.300 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

3300 Ft

A Joint Flex egy első osztályú étrend-kiegészítő, egy része az egyedülálló egészség széria kiegészítőknek a Real Pharm által megalkotva.
A termék aprólékosan kiválasztott összetételei, az alapvető építőkövei - glükozamin, a kondroitin, methylsulfonylmethane (MSM), Boswellia serrata kivonat és hiaiuronán garantálják a pozitív hatást.
A Joint Flex célja, hogy védelmezze és regenerálja a kötőszövetet - ízületeket, porcokat, inakat, ízületi tokokat és a csontszövetet. Következésképpen javítja a mobilitást, védi őket a sérülésekkel szemben, csökkenti a fájdalmat, és megakadályozza a csontritkulást.
A termék azon ügyfelek számára jött létre, akiket megerőltető fizikai tevékenység, sérülések, vagy degeneratív problémák kínoznak. A glükozamin jelentősen korlátozza katabolikus folyamatokat az ízületi porcokban és részt vesz az ízületi folyadék létrehozásában. Az L-prolin és a kondroitin építőelemek felelősek a kötőszövet regenerációjáért. Az MSM maga felelős a kollagén rostok létrehozásáért, és hialuronánt az alapanyaga az intercelluláris porc szinoviális folyadéknak. Mindezt alátámasztja az a hozzáadott C-vitamin, amely nélkülözhetetlen az enzimatikus folyamatokban.
Hatóanyag                                                                1 tabletta                    3 tabletta
glükózamin-szulfát
beleértve glükózamin                                                500 mg                       1500 mg
kondroitin-szulfát                                                      266,6 mg                    800 mg
methylsulfonylmethane(MSM)                                 50 mg                         150 mg
Boswellia serrata kivonat
standarized 60% Boswellia-sav                                25 mg                         75 mg
hialuronsav                                                                6,66 mg                      20 mg

Összetevők: glükózamin-szulfát, chondoritin sulafate, térfogatnövelő szerek- cellulóz, kalcium-foszfát, metil-szulfonil-metán (MSM), Boswellia serrata kivonat, hialuronsav, csomósodásgátló szereket - a magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

Fogyasszon napi 1 tablettát 3-szor! Ne lépje túl a maximális 3 adagot (3 tabletta) naponta. A termék a felnőtteknek és egészséges személyeknek ajánlott. A termék nem ajánlott terhes nők és szoptató anyák számára.


FIGYELEM: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Étrend-kiegészítők  gyermekektől elzárva tartandóak. Minőségét megőrzi és a tételszámát: lásd a csomagoláson. A csomag tartalma: 90 tabletta, 30 adag. Tárolja hűvös, száraz helyen, fénytől védve. Nettó tömeg tablettánként: 1200 mg.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Real Pharm Joint Flex (90 tabletta)