Akciós ár:
5.500 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

5500 Ft

A Mutant Madness egy edzés előtti stimuláns, amely kreatin, arginin, citrulin és béta-alanin keveréket tartalmaz. Ennek az összetételnek köszönhetően a Mutant Madness-nek erős felpumpáló hatása van és megakadályozza a fáradtságot is.

A MUTANT Mutant Madness a legújabb ultra koncentrált edzés előtti formula, amelynek célja az erő-, teljesítmény- és kitartás maximális növelése intenzív edzés során. Pozitívan befolyásolja az izmok növekedését és az általános sportteljesítményt. Számos speciálisan megtervezett összetevő-komplexet tartalmaz, amelyek az ideg -és izomrendszert támogatják, és nagyban javítják az edzésminőséget.

A MUTANT Mutant Madness
agresszív vágyat ébreszt a még nagyobb súlyok emeléséhez, még több ismétlése ösztönöz, eszméletlenül tartós energiával és izom pumpával lát el .Az energia mennyisége és fókusza tökéletes lesz, az izompumpa és a vérellátás lekörözhetetlen, de ami a legfontosabb, az edzés elejétől a végéig kitűnően érzed magad!

Serving size: 7,5g (1 scoop)
Átlagos tápanyag tartalom 7,5g
%RHP*
Energia érték 21kJ / 5kcal

Niacin 
20NE
125%
Carbohydrate
1g

Vitamin B6
4,2mg
300%
Folic acid
200µg
100%
Vitamin B12
3µg 120%
MUTANT MADNESS FORMULA
5215mg **
PERFORMANCE INTENSITY MATRIX
L-citruline malate/L-arginine HCL 2:1 Blend
Beta-alanine instantized Carnosyn Brand
Taurine/L-tyrosine 2:1 Blend
Malic-citric acid Blend
4650mg
1500mg
1250mg
1000mg
900mg
**
**
**
**
**
5-CAFFEINE + POLYPHENOL/EGCG MATRIX
Coffee Arabica bean extract
Green tea leaf extract (polyphenols/EGCG)
White tea leaf extract
Black tea leaf extract
Green coffee bean extract
500mg
333mg
92mg
25mg
25mg
25mg
**AMPLIFICATION MATRIX
L-theanine
Olive leaf extract (20% oleuropein)
Cinamon
Black pepper extract (fruit)(98% Piperine)
65mg
30mg
20mg
10mg
5mg
**
További összetevők:
Acidifier (citric acid)(E330), acidifier (malic acid)(E296), natural and artificial flavours, sweeteners (sucralose)(E955), red beet powder, anti-caking agent (silicone dioxide)(E551), colour (amaranth)(E123) 
Figyelmeztetés:különleges táplálkozási célú élelmiszer. 18 évnél fiatalabb személyek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Magas vagy alacsony vérnyomás, szívritmuszavar, esetleges szívproblémák, májműködési zavar, cukorbetegség, mentális zavarok, prosztata problémák vagy légzési nehézség esetén a termék szedése előtt konzultáljon orvosával. Koffeint tartalmaz, más koffeinforrással ne kombinálja. Alkohollal nem fogyasztható. Gyógyszer, akár vény nélkül kapható gyógyhatású készítmény szedése mellett ne használja! Ne lépje túl a javasolt adagolást! A termék szedése előtt konzultáljon edzővel. Tartsa hűvös, száraz helyen, gyermekektől gondosan elzárva!
Összetevők gy.puncs: Mutant Madness képletű (mikronizált kreatin-monohidrát, béta-alanin, L-arginin, L-citrullin, citromsav, almasav), 5-Koffein Mátrix (kávé Arabica extraktum Theobroma kakaó, yerba mate, zöldtea-kivonatot, zöld kávébab kivonat), savanyúságot szerek (citromsav, almasav), Erősítés / abszorpciós Matrix (fahéj, őrölt árpa, olíva levél kivonat, Bioperine® fekete bors kivonat (Piper nigrum)), szer (szilícium-dioxid), aroma, édesítőszer (szukralóz), cékla por.
Keverj el 227 ml vízben fél (tolerancia megítélése miatt) vagy 1 adagolókanál madness-t és fogyaszd 30 perccel edzés előtt. Ne fogyaszd elalvás előtt 4 órával!


ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Pvl Mutant Madness (225g)