Akciós ár:
7.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

7990 Ft

A Pyruvate egy anyagcsere aktiváló anyag, sokoldalú szerepet játszik az anyagcsere folyamatokban, de hatásával a diéta során fellépõ alacsony energiaszintet is próbálja pótolni, a szervezetben lévő Krebs-ciklus szabályozásával. A Pyruvate optimális teljesítményfokozó szer, mely mozgósítja a szervezet energia forrásait (17%-al növeli az energiaszintet), csökkenti a fáradság érzetet (a fáradságérzetet képes 71%-ban elnyomni), növeli a termogenézist (fokozza a kalóriaégetést), emiatt az izomsejtek inzulinérzékenysége kiemelkedően jelentős. Ezen tulajdonságai miatt a Pyruvate segítségével nem kell drasztikus diétát folytatnunk, azonban a zsírégetés magas fokon tartásához elengedhetetlen a sportolás. A Pyruvate a szervezet számára közvetlenül felhasználható anyag az ATP-Energia ciklus során. Az ATP az izom összehúzódáshoz a közvetlen energiaszállító. Ezzel a szervezet többlet energiához jut, csökken a fáradság érzet, nõ a szervezet teljesítménye, egy sokkal gyorsabb anyagcsere kíséretében. A szervezet az elraktározott készleteit kénytelen felhasználni, a zsírkészleteket elégetni.
A pyruvate, a lactáttal, glicerollal, valamint az alaninnel és a glutaminnel együtt glükózzá alakul a májban, így ezzel megakadályozza a szer az éhség érzet kialakulását.
Jellemzés:
A Pyruvate az anyagcserét aktiválja, méghozzá több féle módon, és több anyagcsere folyamaton keresztül az emberi szervezetben egyszerre. Emellett speciális tulajdonsága is van, a testben a Krebs-ciklus energiafolyamataiban játszik szerepet. Ezzel a Pyruvate, a diéta során fellépő fáradtságot tudja kiküszöbölni, a szervezet raktározott energiáit felszabadítja, (akár 17%-al több energiát szabadít fel), ezáltal van energiánk a további edzéshez (az edzéshez való kedv akár 71%-al nagyobb lesz), a termogenézis fokozódik (javul a kalóriaégetés), valamint az izomsejtek inzulinstabilitása is biztosítva lesz. Ezt a rengeteg funkcót ráadásul kalóriamentes formában látja el a Pyruvate.
Különösebb tudnivaló:
Ez a táplálék kiegészítő nem pótolja, a kiegyensúlyozott, és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a megfelelő táplálkozást, és annak túllépése nem javasolt. Gyermekek elöl elzárva tartandó.

Egy adag mérete: 4 kapszula
Adagok Száma: 30

Adagonként tartalmaz DV %
Vitaminok

Thiamin 1,1 mg 100%
Niacin 16 mg 100%
B6 Vitamin 1,4 mg 100%
Ásványok

Kálcium 1250 mg 156%
Mangán 2 mg *
Króm 40 µg *
Speciális összetevők

Kálcium-pyruvat 3850 mg *
ebből szőlősav 2500 mg *
Alpha-Liponsav 50 mg *
Fekete bors 5,3 mg *
Összetevők: Kálcium-pyruvate, kollagén protein, alfa-liponsav, fekete bors, hordozóanyag: magnézium-szteraát, krómhefe, nikotinsavamid, mangán-szulfát, pyridoxin-hidroklorid, thiaminmononitrát.
Naponta 4-6 db kapszula, folyadékkal bevéve.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Peak Pyruvat (120 kapszula)