Akciós ár:
6.400 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

6400 Ft

Opti-Men - Több mint multivitamin!
A vitaminok és esszenciális ásványi anyagok törpepálmával (saw palmetto), nyers osztrigával, likopénnel, szagtalan fokhagymával, stb.

Az Optimum Nutrition Opti-Men tartalmazza a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, továbbá rengeteg különböző gyógynövény és egyéb férfiak számára fontos összetevő is megtalálható benne.

A multivitamin- és ásványi anyag- kiegészítők talán a legfontosabb táplálék-kiegészítők egy testépítő vagy sportoló számára.

Ahhoz, hogy az ember szervezete optimálisan működjön, rengeteg különböző létfontosságú tápanyagot kell fogyasztania. Ha ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok egyikéből is hiány lép fel, az gátolja a metabolizmus folyamatait, nem lesz optimális annak hatékonysága, és rosszabb lesz az egyén teljesítménye. Ez pedig nem valami jó! A nagy hatékonyságú multivitamin/multi ásványi anyag formula szedése biztosítja azokat a feltételeket, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a több ezer metabolikus reakcióhoz.

Sokan alábecsülik ezek jelentőségét. Azt gondolják, hogy mivel ettől nem lesz egyből 5 kilóval több izom az emberen, nem is érdemes szedni. De van itt valami, amit feltétlenül meg kell jegyezni. Ha a szervezetednek nélkülöznie kell ezen létfontosságú vitaminok és ásványi anyagok közül akár egyet is, annak a szervezetedben több mint ezer kémiai és enzimfolyamat látja kárát. Minden egyes vitamin és ásvány több ezer biokémiai reakcióért felelős, beleértve a hormonképzést is. Ami pedig a legfontosabb!!! Ha nem szedsz valami jó multivitamin és ásványi anyag formulát, soha nem éred el, amit elérhetnél.


Optimum Nutrition Opti-Men

Összetétel:
Egy adag mérete: 3 tabletta
Adagok Száma: 60
Adagonként tartalmaz DV %
Vitamin A
(as CaroCare natural mixed carotenoids)
2800 µg 350%
Vitamin C
(as ascorbic acid)
240 mg 300%
Vitamin D
(as cholecalciferol)
7 µg 140%
Vitamin E
(as d-alpha tocopherol succinate)
48 µg 400%
Vitamin K
(as phytonadione)
75 µg 100%
Thiamin
(as thiamin hydrochloride)
3.3 mg 300%
Riboflavin 3 mg 214%
Niacin
(as niacinamide)
40 mg 250%
Vitamin B6
(as pyridoxine hydrochloride)
6 mg 429%
Folic Acid 500 µg 250%
Vitamin B12
(as cyanocobalamin)
5 µg 200%
Biotin 100 µg 200%
Pantothenic Acid
(as d-calcium pantothenate)
9 mg 150%
Calcium
(as calcium carbonate, citrate)
200 mg 25%
Magnesium
(as magnesium aspartate)
100 mg 27%
Zinc (as zinc citrate) 15 mg 150%
Selenium
(as selenomethionine)
110 µg 200%
Copper (as copper gluconate) 2 mg 200%
Manganese
(as manganese gluconate)
2 mg 100%
Chromium
(as chromium GTF)
120 µg 300%
Molybdenum
(as molybdenum A.A. chelate)
75 µg 150%
AminoBlend
L-Arginine, L-Glutamine, L-Valine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Cystine, L-Lysine, L-Threonine
*
Phyto Men Blend
Cantelope Extract, Watermelon Juice Powder, Plum Juice Powder, Rhubarb, Chinese Root, Citrus Bioflavonoids Powder, Watercress Herb, Deodorized Garlic, Rutin, Kelp, Green Tea Extract, Ginger Root, Passion Flower Extract, Grape seed extract, Olive leaf, Blueberry extract, bilberry extract, Cranberry Extract, Wild Yam Root, Carrot powder, Papaya extract, Orange extract, Pineapple juice, concentrate powder, Spinach, Black Currant fruit extract, Cauliflower Kale, Brussels Sprout Powder, Broccoli Extract, Apple Extract, Kiwi extract, Peach powder.
*
Enzy Blend
Papain Fruit, Bromelian, Alpha Amylase, Lipase
*
Alpha Lipoic Acid *
PABA *
Choline *
Inositol *
Lycopene *
Lutein *
Other Ingredients:
Stearic Acid, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Calcium Phosphate, Crosscarmellose Sodium (disintegrant), Gelatin, Magnesium Stearate, Gum Acacia, Silica.
Allergen information:
CONTAINS SHELLFISH (OYSTER) INGREDIENTS
Ha az orvos vagy képesített táplálkozási szakember másképp nem rendeli, táplálék-kiegészítőként szokásos napi adagja 3 tabletta.ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Optimum Nutrition Opti-Men (90 kapszula)