Optimum Nutrition Glutamine Powder (630 g)

Akciós ár:
11.800 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

11800 Ft

GLUTAMINE MICRONIZED.

A glutamin az izomszövetben leggyakrabban előforduló aminosav, így izomtömeg növelésekor a testnek nagy mennyiségben van rá szüksége. A glutamin nélkülözhetetlen az izom-stressz idején.

Folyamatos glutaminpótlással megakadályozzuk az izmok károsodását, sorvadását, az esetleges katabolizációs folyamatokat és támogatjuk a növekedési hormon termelését.

A glutamin megakadályozza az izomtömeg pusztulását. Az aminosavak azon csoportjába tartozik, amelyek az izmokban jelentősen növelik a hormonok természetes szintjét befolyásoló anabolikus (növekedési) folyamatokat.

A sejtekben található glutamin mennyisége befolyásolja továbbá az izomfehérje szintézist és egyensúlyt, az ehhez kapcsolódó izomtömeg növekedéssel együtt. Vizsgálatok kimutatták, hogy az elegendő mennyiségű glutamin felgyorsítja a fehérjeszintézist, gyorsítja a regenerálódást és növeli az izomtömeg térfogatát. A termék mikronizált formája a tökéletes felszívódást garantálja.
1 Adag (5,25g) 2 adag (10,5g)
L-Glutamin 5g
10g


Keverj egy adagolókanál/teáskanál Glutamine Powder-t 2 dl vízbe, gyümölcslébe vagy turmixba edzések után és lefekvés előtt.ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Optimum Nutrition Glutamine Powder (630 g)