Nutrend Flexit Liquid + Gelacoll Csomag (500 ml+180 kapszula)

Akciós ár:
5.690 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

5690 Ft

Nutrend Flexit Liquid ízületvédő egy speciálisan összeállított termék kifejezetten az ízületek védelmét és a sérült ízületek gyógyítását szolgálja. A folyékony formula a hatékonyabb felszívódást és hasznosítást garantálja.

A Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédő termék kiválóan alkalmas az ízületi problémák kezelésére és az ízületek védelmére az intenzív edzések során. Nagyszerű segítség az ízületek újranövekedésében, melyet ízületi regeneráció néven is ismerhetünk. Használatával a kötőszövetek is védelmet kapnak a sérülések ellen.
További előny Nutrend Flexit Gelacoll ízületvédőnek, hogy segíti az ízületeket mozgékonyabbá és rugalmasabbá tenni. Két nagyszerű összetevőt tartalmaz: Metil szulfanil metán (MSM) és hidrolizált zselatin.Összetétel:
  • Nutrend Flexit Liquid: Aglükozamin a porcok szerves alkotóeleme, mely az ízületekben lelhető fel nagy mennyiségben. Szerepet játszik az ízületek helyes működésében, felépíti a porcokat és megőrzi annak egészségét.Kondroitin szulfát: a porcok másik természetes felépítője, biztosítja annak rugalmasságát és mechanikus működését.MSM: az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag, gyakran szerves kénnek is nevezik. Részt vesz a sejthártyák képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat.L-Prolin: a kötőszövetet alkotó fontos összetevő, mely a nem esszenciális aminosavak csoportjába tartozik. Feladata az elasztikus és a kollagén fehérjék stabilitása, valamint a membránok és fehérjék védelme a szabad gyökökkel szemben. Szerepe van az artériák falának helyes szerkezeti kialakításában, biztosítja annak rugalmasságát és stabilitását.Glicin: a kollagént alkotó aminosav, 35%-át teszi ki neki.Hiarulonsav: olyan nagy tömegű poliszacharid, mely nagy mennyiségű vizet képes megkötni, saját tömegének akár 1000-szeresét is! Biztosítja az ízületi folyadék gél jellegét, így védi azokat a kopástól és segíti az ízületi rugalmasságot és mozgékonyságot.
  • Nutrend Flexit Gelacoll: MSM: az emberi szervezetben nagy mennyiségben előforduló kénszállító anyag, gyakran szerves kénnek is nevezik. Részt vesz a sejthártyák képzésében, megtalálható különböző szövetekben, így a porcokban is. Gyulladásgátló hatású, csökkenti az ízületi fájdalmat.
    Hidrolizált zselatin: a csontok és a porcok jelentős részét a kollagén alkotja, melyek rugalmas fehérjék. A kollagénből nyerhető a zselatin, mely jótékony hatással van az ízületekre. A hidrolizált zselatint először megtisztítják, majd feldolgozzák

Tápérték Nutrend Flexit Liquid


100 ml Adag – 15 ml
Energia 345,2 kJ/81,2 kcal 51,8 kJ/12,2 kcal
Fehérje 2 g 0,3 g
Szénhidrát 18 g 2,7 g
Cukor 17 g 2,6 g
Zsír 0 g 0 g
Terített zsírsav 0 g 0 g
Rost 0 g 0 g
Nátrium 0 g 0 g
Glükozamin hidroklorid 10 000 mg 1 500 mg
Metil-szulfolin-metán (MSM) 2 000 mg 300 mg
Kondroitin szulfát 1 000 mg 150 mg
L-Prolin 1 000 mg 150 mg
Glicin 1 000 mg 150 mg
Aszkorbinsav (C-vitamin) 480 mg = 800 % rdd 72 mg = 120 % rdd
Hialuronsav (nátriumsó) 25 mg 3,8 mg
rdd…ajánlott napi adag


Tápérték Nutrend Flexit Gelacoll


100 g 8 kapszula (3560 mg)
Energeia 1585,4 kJ/373 kcal 56,8 kJ/13,6 kcal
Fehérje 93,25 g 3,3 g
Szénhidrát 0 g 0 g
Zsír 0 g 0 g
Hidrolizált zselatin 70,8 g 2,5 g
Metil-szulfolin-metán (MSM) 6,7 g 240 mg
Ajánlott használat:

Nutrend Flexit Liquid Általános esetben a meglévő ízületek védelme érdekében fogyasszon 10 ml Nutrend Flexit Liquid ízületvédő terméket az ébredés után üres gyomorra! Amennyiben már meglévő ízületi sérülése van, fogyasszon 15 ml terméket az ébredés után üres gyomorra! Amennyiben intenzíven sportol, jelentős súlyfelesleggel rendelkezik, problémája van a hajával, a bőrével esetleg a körmeivel fogyasszon kétszer 15 ml terméket az étkezései közt! A Nutrend Flexit Liquid ízületvédő termék folyamatos használata minimum 60 napig javasolt!
Nutrend Flexit Gelacoll alapesetben 4-6 Nutrend Flexit Gelacoll kapszula fogyasztása ajánlott naponta, elosztva azokat az étkezések között. Sportolóknak, túlsúlyos személyeknek, ízületi problémákkal szenvedőknek vagy szöveti problémák esetén fogyasszon 8 kapszulát naponta az étkezései közt!


ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Nutrend Flexit Liquid + Gelacoll Csomag (500 ml+180 kapszula)