Musclepharm Combat (1800 g)

 • Kategória:
 • Márka:
 • Kiszerelés:
  1800 g
 • Egységár:
  7 Ft / g
 • Csomagolási súly:
  1850 g
Akciós ár:
13.100 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13100 Ft

A megfelelő mennyiségű minőségi fehérje biztosítása a növekedés és a regeneráció és fokozott izomerő elsődleges előfeltétele. A COMBAT ™a fizikai aktivitást végző egyének, különösen a sportolók fehérjeszükségletét elégíti ki. A COMBAT ™ adagonként legmagasabb minőségű fehérjék kombinációját tartalmazza, 25 gramm mennyiségben minden adagban. Ezt az öt típusú fehérjét ötvöző formulát a kiváló íz és könnyű oldódás jellemzi. Az egyes komponensek precízen megtervezett kombinációja a növekedéshez és a regenerálódáshoz szükséges aminosavak optimális mennyiségét, valamint nagy mennyiségű BCAA-t és glutamin-t is tartalmaz. A nyolc órán át tartó fehérje- és további tápanyagok felszívódását a különböző időpontokban felszabaduló öt fehérjeforrás biztosítja.

Whey Protein Isolate (tejsavó izoltátum), a legmagasabb arányban van jelen, a WPI gyorsan felszívódik az izomszövetben, támogatja az immunrendszert az intenzív fizikai aktivitás során.
Partially Hydrolyzed Whey Protein (részlegesen hidrolizált tejsavó fehérje), könnyen felszívódó peptidekké bomlasztva . Az eredmény a tejsavó fehérje könnyen felszívódó formája, amely azonnal aminosavakkal látja el az izomtömeget.
Micellar Casein(micelláris kazein), pótolhatatlan anti-katabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, az aminosavak kínálatát több órán keresztül ellátja, az izomszövet lebomlását küszöböli ki.
Whey Protein Concentrate(tejsavófehérje koncentrátum) az összes tejsavó fehérje típus közül a hagyományos friss élelmiszerehez leginkább hasonló, természetes állapotukban tartalmazza ugyanazokat a szubfrakciókat, mint az alfa-lactalbumin és laktoferrin, amelyek speciális izomépítő és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek.
Egg albumin (tojásfehérje) kiváló biológiai érték, BCAA és arginin magas koncentrációja jellemzi. Jelentősen hozzájárul a hormonok előállításához és az izomtömeg fejlődéséhez.
Digestive Enzyme Blend (emésztő enzimek keveréke) az emésztő enzimek lebontják az élelmiszert, hogy a tápanyagok effektíven a véráramba kerüljenek. A COMBAT ™ adagonként 60 mg emésztő enzimez tartalmaz, amely a fehérje hatékony emésztés és felszívódását biztosítja.
Added BCAAs and Glutamine ( megnövelt BCAA és glutamin tartalom) az L-leucin, L-izoleucin, L-valin az izomszövet regenerálódásáért és épülésért felelős esszenciális aminosavak, serkentik a fehérjeszintézist és az izomnövekedést. A kortizol-blokkoló képessége révén a BCAA fékezi a katabolikus reakciókat. Az L-Glutamin erősíti az immunrendszert és segíti a regenerálódást.


35g - 1 adag tartalma

Calories 130
Calories From Fat 25g
Total Fat 2.5g 4,00%
Saturated Fat 1.5g 8,00%
Trans Fat 0g
Cholesterol 90mg 30,00%
Sodium 140mg 6,00%
Potassium 160mg 5,00%
Total Carbohydrates 4g 1,00%
Dietary Fiber 1g 4,00%
Sugars 1.5g *
Protein 24g 48,00%
Calcium
17,00%
Iron
2,00%Multi-Level Amino Acid Growth Matrix 33g *
Micro Filtered Whey Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydroslate), Micellar Casein, Egg White Albumen, L-Glutamine, L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine; Also Provides Alanine, Lysine, Arginine, Glycine, Histidine, Tyrosine, Cystine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Serine, Aspartic Acid, Threonine, Tryptophan**
Digestive Enzyme Blend
Protease, Lactase
Other Ingredients: Natural And Artificial Flavors, Inulin, Sodium Chloride, Acesulfame Potassium, Sucralose, Soy Lecithin, Potassium Citrate, FD&C Red #40

Keverj 2 adagolókanálnyi (67 gramm fehérje) COMBAT-ot 2-3 dl vízhez vagy ízlés szerint más folyadékhoz. Fogyassz napi 2-4 adagot fehérje iényednek megfelelően.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Hiába, a minőséget meg kell fizetni. Se puffadás, se gyomorbántalmak, és a diarrhoea halvány jele sem mutatkozott miután megittam (pedig a tejes dolgokra érzékeny vagyok). Az ízvilága vízzel keverve is nagyon jó (1 mérőkanalat tettem kb. 3 dl vízbe).