Musclemeds Carnivor Mass (2700 g)

Akciós ár:
22.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

22990 Ft

ULTRAGYORS TÖMEGNÖVEKEDÉS

Beizzítja az anabolizmust: Gyorsabb Protein és Karbonát ellátás, és Robbanásszerű Izomnövekedés az iSpike™-nak köszönhetően!
Több ez mint puszta kalóriák az izomtömegnövelésért. A gyors izomnövekedés (és nem zsír!) serkentése érdekében kalóriát és fontos tápanyagokat is közvetít egy tökéletesen anabolikus környezet megteremtése érdekében. Mindezt kizárólag a makrotápanyagok szupergyors és jól időzített bevitelével, illetve közel tökéletes inzulin-optimalizációval érhetjük el.

1. Szupergyors Makrotápanyag Bevitel: a gyorsan felszívódó proteinek és szénhidrátok képesek megemelni a vér aninosav és glükóz szintjét. Ez pedig serkenti a gyors fehérje és glikogén szintézist (anabolizmus), gyorsabb izomgyarapodást eredményezve.

2. Tökéleteshez Közelítő Inzulin Optimalizáció: az inzulin a legerősebb izomnövekedést és gyógyulást serkentő hormon. Olyan erős a hatása, hogy a kezdő testépítők mennyiségének növelésével érnek el lenyűgözően gyors izomnövekedést. Igen, az inzulin egy anabolikus és hatékony izomtömeg-növelő, különösen gyorsan ható proteinekkel kombinálva. Tapasztald meg Te is, hogy a CARNIVOR MASS hogyan segít kiaknázni maximálisan az inzulin hihetetlen izomépítő hatását.

CARNIVOR MASS™– ÉREZD AZ ANABOLIKUS ROBBANÁST!

A CARNIVOR MASS az anabolikus szuperkaják csúcsa és fejlettebb mint bármely tipikus testtömegnövelőszer. Ahol a hagyományos élelmiszerek és az átlagos testtömegnövelőszerek elbuknak a felszívódás sebessége és az inzulin-szint terén, ott a CARNIVOR MASS nem hibázik. Egyedülálló módon kombinálja a kiváló minőségű hidrolizált marhahús-fehérje izolátumot (beef protein isolate - BPI) egy kétszeresen hatóinzulin-szignál erősítő technológiával, amit iSpike™-nek neveznek. A BPI és a iSpik tandemben érvényesítik a hatásukat, támogatva ezzel a maximális izom-anabolizmust miközben minimalizálják a zsírraktározást. A CARNIVOR MASS egy ultragyors, tiszta és maximálisan anabolikus tömegnövelő. Üdv a testtömegnövelés új korszakában!
Marhahús-fehérje Izolátum: a marhahús, mint anabolikus fehérjeforrás már bizonyított az évszázadok során. A MuscleMeds az első cég, amely a marhahús-fehérjét sejtkörnyezetéből izolálva kínálja a testépítőknek, így megadja a lehetőséget a vér aminosav és inzulin szintjének a sokkal gyorsabb emelkedésére – összehasonlíthatatlanul jobb eredményt produkálva ezzel, mint a tejsavó. A MuscleMeds marhahús fehérje izolátum (BPI) 350%-kal több koncentrált fehérjét tartalmaz, mint a szték vagy a tejsvó, és nincs benne sem zsír, sem pedig koleszterol. Ráadásul tovább erősítettük 5 gramm kreatin és BCAA-k hozzáadásával a mégnagyobb anabolikus erő érdekében. A CARNIVOR MASS segítségével megkapod a marhahús-fehérje testtömegnövelést segítő elelőnyeit a tejsavó sebességével együtt, ráadásul a laktóz, allergiák és más problémák nélkül, amelyeket sokszor a tejtermékek használatával kapcsolnak össze.


Musclemeds Carnivor Mass(2590 g)összetétel

összetevő adagonként
tartalmaz
RDA%
Zsír 2.5 g 4
Telített zsír 1.5 g 8
Szénhidrát 125 g 42
Élelmi rost 0 0
Cukor 0
További összetevők

Kalória 720 kcal
Kalória zsírból 23 kcal
Zsír 2.5 g 4
Koleszterin 0 0
Nátrium 510 g 21
Kálium 215 mg 6
Szénhidrát 125 g 42
Fehérje 50 g 100
A-vitamin 315 6
C-vitamin 99 165
Kalcium 6 mg 1
Tiamin 0.4 mg 27
Riboflavin 0.8 mg 47
Niacin 32 mg 160
B6-vitamin 25 1250
B12-vitamin 400 6667
Foszfor 27 3
Magnézium 5 mg 1
Króm 200 167
Összetevők: iSpike Technology [Tartalma inzulin-Release-reaktív Erősítő Szénhidrát Rendszer (Micronparticulated Maltodextrin, Micronparticulated viaszos kukoricából, amiláz és glüko-amiláz) és az inzulin-Erősítő Rendszer (Agaricus blazei, D-Pinitol, 4-Hydroxyisoleucine, szabadalmaztatás alatt álló króm 454)], CARNIVOR-BPI [Tartalma: hidrolizált Marhahús Protein Isolate, Kreatin monohidrát, L-glutamin, elágazó láncú aminosavak (BCAA: L-leucin, L-valin és L-izoleucin) és nitrogén megtartása Anabolic Technology intermedierek: GKG (Glutamine-Alpha-Ketoglutarát), OKG (ornitin-alfa-Ketoglutarát), AKG (Alpha-Ketoglutarát) és a TIT (Alpha-Ketoisocaproate)], hidrolizált zselatin marhahús, kakaó, közepes láncú trigliceridek (MCT), természetes és mesterséges aromák , só, aceszulfám kálium, szukralóz és szilikon.
Naponta 4 adagolókanál port oldjon fel 5 dl vízben.ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Musclemeds Carnivor Mass (2700 g)