Akciós ár:
13.990 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13990 Ft

Az Up Your MASS egy makrobolikus izomépítő tápanyag-mátrix, mely újra definiálja az izom- és erőnövelés fogalmát!


Drámai erőszint és minőségi izomnövekedés okoz!
Folyamatos, elnyújtott hatású fehérjerész az állandó anabolizmusért!
Optimális glikémiás és inzulin válasz a maximális izomnövekedésért!
Napi 124,000mg aminosav-bevitel!
26g glutamin, 9g leucin, 7g arginin, 23g BCAA!


Az UP YOUR MASS-szal az MHP a kezedbe adja az izomépítés legfejlettebb „technológiáját"! Az UP YOUR MASS több, mint 10 éves kutató munka és intenzív fejlesztés eredménye.

A tesztelések során 5 hét alatt 7,3 kg izmot volt képes pakolni a legnehezebben fejlődők vázára is!

Az UP YOUR MASS-t a benne lévő tápanyagok mennyisége és minősége minden más tömegnövelő formula fölé emeli! Nem találsz még egy olyan készítményt, ami ilyen gyorsan és ilyen hatékony működik!
Az UP YOUR MASS a 45/35/20 arányú makro tápanyag összetétele, megteremti azt a tökéletes metabolikus környezetet, melynek eredménye maximális anabolizmus, drámai erőnövekedés, kirobbanó teljesítmény és extrém gyors regenerálódás!
Lehetsz profi testépítő vagy nehezen fejlődő tinédzser, az UP YOUR MASS a kulcs a nagyobb méretekhez!

Minden kalória számít...ez az MHP alapelve, ez az UP YOU MASS alapelve!

Az UP YOUR MASS erejét olyan sportolók eredményei bizonyítják, mint a WWE szupersztár és olimpiai bajnok Kurt Angle, vagy Steve Kirit, Phil Pfister, és Mark Philippi Amerika három legerősebb embere.
Probolic® Protein

A világ elsőszámú protein mátrixa a PROBOLIC protein (Supro szója-fehérje, tejsavó-fehérje izolátum és koncentrátum, kazein) több, mint 8 órán keresztül anabolikus állapotban tart! A Probolic protein-mátrix gyors, közepes és lassú felszívódású fehérje-források dinamikus proteinkeveréke a folyamatos és hosszú távú aminosav ellátás érdekében, extra magas glutamin, elágazó láncú aminosav (BCAA), arginin. tartalommal.


MASS LoadTMCarbs

Az elfogyasztott szénhidrát típusa meghatározza, az elért eredmények minőségét, a felszedett súly összetételét. Az UP YOUR MASS „MASS Load" egyedülálló szénhidrát-mátrixa (árpa, zab és zabrost) optimalizálja elnyújtja a vércukor- és optimalizálja az inzulin-választ, így minőségi, tiszta testsúlynövekedést produkál!
Az UP YOUR MASS nem egy szőlőcukor vagy maltodextrin alapú olcsó és hatékonytalan formula!Lipid Complex

Az esszenciális zsírsavak kielégítő bevitele az egészségünk és a teljesítményünk meghatározó faktora. A megfelelő minőségű és mennyiségű zsírfogyasztás támogatja az immunitást, optimalizálja a hormontermelést és energiát biztosít. Az esszenciális zsírsavak lassítják a szénhidrátok és fehérjék emésztését, stabilizálják az inzulinszintet és fokozzák a nitrogén-visszatartást. A közepes szénláncú trigliceridek (MCT) instant energiát szolgáltatnak, miközben megóvják a glikogén készleteket. Az Up Your MASS lipid komplexét a CLA teszi teljessé, mely bizonyítottan növeli a szálkás izomtömeget és csökkenti a test zsírtartalmát!
Az UP YOUR MASS a létező leghatékonyabb és legfinomabb izom-tömegnövelő készítmény. Egy tökéletesen instant, pokolian finom és extrém anabolikus megoldás edzéseid után és a nap folyamán bármikor!
Lépj a növekedés útjára! UP YOUR MASS!


SupplementFacts

Serving Size 4 Scoops (132g)

Servings Per ContainerApproximately 7/17

Amount Per Serving

Calories

510

Calories From Fat

99

Total Fat

11g

17%†

Saturated Fat

2.5g

13%†

Trans Fat

0g

Cholesterol

2mg

<1%†

Sodium

480mg

20%†

Potassium

1020mg

29%†

Total Carbohydrate

58g

19%†

Dietary Fiber

12g

48%†

Sugars

1g

††

Protein

46g

92%*

Vitamin A

60%

Calcium

123%

Vitamin D

60%

Thiamin

60%

Niacin

60%

Folic Acid

60%

Biotin

60%

Phosphorus

112%

Vitamin C

60%

Iron

55%

Vitamin E

60%

Riboflavin

60%

Vitamin B6

60%

Vitamin B12

60%

Pantothenic Acid

60%

† Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your diet values may be higher or lower depending on your calorie needs.

†† Daily Value not established

Ingredients

MASS LoadTMCarbohydrate Blend (Barley, Oats, Oat Fiber), PROBOLIC® Amino Acid Enhanced Sustained Release Protein Matrix [Supro® Soy Protein Isolate (With Calcium Phosphate, And Lecithin), Calcium Caseinate, Whey Protein Concentrate, Leucine, Isoleucine, Valine], Safflower Oil Creamer [Safflower Oil, Corn Syrup Solids, Di-Potassium Phosphate, Mono-Glycerides, Di-Glycerides, Sodium Caseinate (A Milk Derivative), Lecithin, Natural Flavor, Less Than 2% Silicon Dioxide (Anti-Caking Agent), And Tocopherols (To Help Protect Flavor)], Cocoa, Natural And Artificial Flavors, Lipid Complex: Medium Chain Triglycerides, Essential Fatty Acid Blend [Borage Seed Oil Powder (10% GLA), Conjugated Linoleic Acid Complex (78% CLA), Evening Primrose Seed Oil (4.8% GLA), Flaxseed Powder (8% ALA), And Omega-3 Complex (7.5% EPA & DHA)], Gum Blend (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Carrageenan), Silica, Acesulfame Potassium, Vitamin Pre-Mix (Ascorbic Acid, DL-Alpha Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamin Mononitrate, Cyanocobalamin, Folic Acid, And Biotin), Sucralose, Banaba Leaf Extract (Lagerstroemia Speciosa)

Keverj el 1 adag (4 adagolókanál) UP YOUR MASS-t 4-5 dl hideg vízben vagy tejben és fogyaszd azonnal. A maximális izomnövekedés érdekében fogyassz 2 adag UP YOUR MASS-t minden nap. Edzésnapokon az egyik adagot étkezések közt, a másodikat edzés után közvetlenül! Nem edzés napon az egyik adagot ébredés után, a másodikat étkezések közt a nap folyamán!
ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Fudge brownie ízű: -Nem innen vásároltam, de ajánlom mindenkinek a terméket. Reggel és edzés után maximálisan visszatölt és gyakorlatilag is megvan benne minden ami szükséges egy étkezésnél. Hátránya a kiváló íz, ami miatt gyorsan fogy...
Kérdésem lenne ,hogy Tartalmaz e Glutént?