Iss Oh Yeah Bar (12*85 g)

 • Kategória:
 • Márka:
 • Kiszerelés:
  12 db
 • Egységár:
  800 Ft / db
 • Csomagolási súly:
  1500 g
Akciós ár:
9.600 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

9600 Ft

AZ OHYEAH! BAR ÍZE ÉS FORMÁJA OLYAN, MINT EGY VALÓDI CSOKOLÁDÉSZELET, CSAK HARAPJ BELE ÉS MEGTUDOD HONNAN KAPTA NEVÉT!Áldozatok nélkül nincs növekedés - ez a testépítés alapszabály, de ez nem vonatkozik a protein-szeletedre! A fűrészpor ízű, kemény és ehetetlen fehérjeszeletek ideje lejárt! Jutalmazd meg magad egy kemény edzés után egy szelet fenséges ízű ISS Oh Yeah!fehérjeszelettel.
Az OhYeah! Bar 30 gramm izomépítő fehérjét, esszenciális zsírsavakat és minimális cukrot tartalmaz, zéró transzzsírsav tartalom mellett.
Ez a szelet valóban semmihez sem hasonlítható! Több mint egy átlagos íztelen protein-szelet, olyan finom és olyan csábító, mint egy valódi krémes csoki - és ezt persze minden lelkiismeret furdalás nélkül élvezheted! Nem fogod elhinni, hogy nem egy cukorral teli desszertet fogyasztasz! Harapj hát bele, és rögtön tudni fogod, honnan kapta a nevét!

Oh Yeah! Igazán fenséges!
Supplement Facts
Serving Size 1 Bar (85g)
Servings Per Container 1/12
Amount Per Serving
% DV
Calories
340

Calories From Fat
120

Total Fat
13g
20%
Saturated Fat
8g
40%
Trans Fat
0g

Polyunsaturated Fat
0.5g

Monounsaturated Fat
2.5g

Cholesterol
15mg
5%
Sodium
105mg
4%
Potassium
90mg
3%
Total Carbohydrate
32g
11%
Dietary Fiber
2g
8%
Sugars
10g

Sugar Alcohol
14g

Protein
28g
56%
Vitamin A

2%
Vitamin C

0%
Calcium

10%
Iron

10%
Phosphorus

10%
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet
Ingredients
Protein Blend[( Oh Yeah!®Blend Consisiting Of Whey Protein Isolate, Soy Protein Isolate, Milk Protein Isolate, Milk Protein Concentrate, Calcium Caseinate), Hydrolyzed Gelatin], Chocolate Coating(Maltitol, Palm Kernel Oil, Whey Protein Concentrate, Sugar, Cocoa Powder, Soy Lecithin, Vanillin), Chocolate Cookie Pieces (Wheat Flour, Sugar, Soybean And/or Cottonseed Oil, Cocoa Processed With Alkali, Salt, And Sodium Bicarbonate), Soy Nuts, Caramel (Sugar, Corn Syrup, Nonfat Dry Milk, Maltitol Syrup, Cocoa Butter, Corn Starch, Butter, Sucralose, Soy Lecithin, Natural And Artificial Flavors), Glycerine, Fractionated Palm Kernel Oil, Canola Oil, Soy Lecithin, Natural And Artificial Flavor, Salt, Sucralose, Acesulfame Potassium (An Artificial Sweetener), And Potassium Sorbate Added As A Preservative
Nincs leírás az adagolásról
ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Iss Oh Yeah Bar (12*85 g)