Áfonyára fel!

Csökkentsd a magas vérnyomás, és egyéb szív-érrendszeri betegségek kockázatát ezzel a szuper étellel. Fogyassz néhány szem fekete áfonyát minden nap az egészség megőrzéséért!

Tovább

A C-vitamin ereje

A tested nagy mennyiségű C-vitamint használ fel, hogy képes legyen védekezni a betegségek, vírusok, megfázások ellen. A C-vitamin ezen felül fontos szerepet tölt be a rák kialakulásának megelőzésében, a sebgyógyulásban, és még sok minden másban is…

Tovább

Légy hajlékonyabb!

Az „ülve elérős” nyújtó gyakorlat még nem halt ki. Itt van néhány dolog, ami

miatt mindenképp alkalmaznod kell az edzés utáni program részeként.

Tovább

Érvek a tojás mellett

A tojásfehérje egy magas minőségű fehérjeforrás, azonban a teljes tojásnak általában rossz visszhangja van. Ideje hogy megtörjünk néhány mítoszt, és bemutassuk a tojássárgája erejét.

TovábbAz első 5 lépés a fittséghez

Minden kezdet nehéz, így az is, hogy mivel is kezdhetnéd el a szokásos tavaszi diétát, vagy hogy mivel indulj el az átalakulás útján. Összegyûjtöttük az elsõ 5 legfontosabb lépést, hogy minél könnyebben és gyorsabban érd el a célod.

Tovább

A párkapcsolatban első a közös cél

A múlt héten a párkapcsolat felépítéséről, összetartásáról, a benne lévő közös célokról írtam. Azt is megírtam, hogy miért olyan fontos ez a terület az életben. Mennyi energiát ad a hétköznapokban, a sportban, de akár ugyanennyit el is vesz belőle!

Tovább

Hamarosan Fitparádé. Te ott leszel?

Minden évben az októberi Fitparádén rendezett verseny a leginkább várt megmérettetés a Hungarian Cross Challenge sorozatban. Hiszen a 100 versenyző, a külföldi indulók és a szabadtér garancia a jó hangulatra!

Tovább