MUTÁNS IZMOK: HUGH JACKMAN I.Március 2-vel elérkezik az idő, amikor nagy valószínűséggel utoljára láthatjuk Jackman-t farkas szerepében. Illetve, nem csak a színészt, hanem masszív izomzatát is utoljára vehetjük szemügyre. A szerep kedvéért hihetetlenül kemény edzéseken és hosszú felkészülésen van túl. A filmet nézve nem is gondolnád, hogy egy 48 éves férfit látsz.

A felkészülése során nagy súlyokkal dolgozott és a lehető legkevesebb szünetre törekedett a sorozatok és a feladatok között (20 másodperc a sorozatok és két perc a feladatok között). Most megnézheted, hogy milyen gyakorlatokat is végzett.

1. NAP: LÁB ÉS HAS
Első gyakorlat: guggolás rúddal - 4 x 10 ismétlés
Hiába rendelkezel tökéletes felsőtesttel, ha lábad mihaszna. Így van ezzel Hugh is, aki a nagy súlyokkal végzi a guggolásokat. A lábainkon nagyon erős izmok vannak, sokat bírnak. Tedd próbára őket. A gyakorlatot elvégzése során a hátad legyen egyenes és menj le amennyire csak tudsz.

Want to see me in a bad mood? .... Closing in on 100 squats. Yes, @dieterroylance - I feel it with every step I take!

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,
Második gyakorlat: álló sarokemelés - 4 x 12 ismétlés
Vegyél mindkét kezedbe egy-egy súlyzót és lépj egy steppad szélére, de akár egy lépcsőfok is megteszi. Állj lábujjhegyre, majd engedd a sarkad a talaj felé. A vádlid égni fog.

Harmadik gyakorlat: 45 fokos egylábas kinyomás 4 x 10 ismétlés lábanként
A gyakorlatot végezd back squat gépen. Itt is akárcsak a guggolásnál, próbáld meg a lehető legnagyobb terhelésnek kitenni a lábad, hiszen így fog erősödni. Úgy a második sorozat után már imádkozni fogsz, hogy legyen vége, de megéri a szenvedést.

Same habit. Different day. #LONDON Logan 3.3.17

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 22., 03:43 PST
Negyedik gyakorlat: haskerekes kigördülés - 4 x 10 ismétlés
A gyakorlatot akár rúddal is elvégezheted. Fontos, hogy a karokat tartsd egyenes a hasad pedig feszítsd be. Lassan gurulj előre, majd ugyanígy lassan kerülj vissza kiinduló térdelő pozícióba. Ez a gyakorlat keményen megterheli a hasizmot, ha úgy érzed, hogy nem megy eleinte váltsd ki haspréssel.

Ötödik gyakorlat: Térdemelés - 4 x 12 ismétlés
A feladat elvégzéséhez használj húzódzkodó keretet. Vállszélességnél szélesebb fogásban kapaszkodj meg, ezt követően húzd fel a térded úgy, hogy a lehető legközelebb legyen a mellkasodhoz. Ha marad erőd és kedved próbára tenni magad, végezd el ugyanezt nyújtott lábbal, úgy hogy vízszintesig emeld fel a lábad, majd lassan engedd vissza a kiinduló helyzetbe.

CORE WORK WITH @dieterroylance

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés, 2015. Nov 27., 05:25 PST
Ez volt az első nap.  Ha becsületesen elvégezted a gyakorlatokat, akkor valószínűleg kimerülten távozol az edzőteremből. Valamint az elkövetkezendő napokban úgy fogsz járni, mint akin átment egy kisebb autó.

Koós Csaba
Fotó forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/53/8c/b1/538cb1c64b044d6a9a49a456ae65affb.jpg

Kapcsolódó termékek


Pvl Mutant Whey (4540 g)

21.800 Ft
20.900 Ft
részletek

Fa Gold Protein Isolate (2270 g)

21.000 Ft
14.990 Ft
részletek

Musclepharm Creatine (300 g)

7.000 Ft
5.775 Ft
részletek