ÜNNEPEK UTÁNI ZSÍRÉGETÉS I.Biztosak vagyunk benne, hogy az ünnepek alatt felszedtél egy kis felesleget. Viszont ezzel nincs semmi baj, ilyenkor el kell engedni magad. Jókat enni, inni, a családdal lenni, szórakozni, meglátogatni a rokonokat. Ezek mellett nem csoda, hogy nincs időd és kedved se edzeni, mivel ilyenkor a maradék időben jobban esik a lustálkodás.

Azonban, most hogy ennek az időszaknak vége ideje rendbe szedni a testedet és mi ehhez 8 edzést is tudunk ajánlani, ami biztosan kellően megizzaszt ahhoz, hogy visszanyerd a régi formádat.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE BCAA 7000 2:1:1 termékünket.

ELSŐ EDZÉS

1, JUMPING JACKS
3 sorozat x fél percig

Állj meg csípőszéles terpeszben. Ugorj fel és közben tedd szét jobban lábaidat, miközben a fejed fölött a kezeddel tapsolsz. Ezután ugorj vissza a kiinduló pozícióba. Ezt ismételd folyamatosan.

2, GUGGOLÁS
3 sorozat x fél percig

Állj meg vállszéles terpeszben, a lábfejeid nézzenek kicsit kifelé. Told hátra a csípődet, majd ereszkedj le. Ügylej arra, hogy a hátad végig legyen egyenes. A térdeid kifelé tolódjanak, de pedig befelé.

3, FEKVŐTÁMASZ MEGEMELT LÁBAKKAL
3 sorozat x fél percig

A kezeid legyenek a talajon. A lábaid legyenek egy dobozon vagy egy széken megemelve. A hátad legyen egyenes, engedd le magad egészen addig, míg a könyökeid nem lesznek behajlítva 90 fokig, aztán nyomd ki magad.

4, PLANK ALKARTÁMASZBAN
3 sorozat x fél percig

Ez hasonlít az stantard pozícióra viszont itt annyi a különbség, hogy már nem a tenyereiden támaszkodsz, hanem az alkarodon. Így tartsd meg magad. A hátad legyen egyenes.

5, KITÖRÉS ELLENTÉTESEN
3 sorozat x fél percig lábanként

Állj meg csípőszéles terpeszben, a kezeidben legyenek kézisúlyzók. Így lépj hátra az egyik lábaddal úgy, hogy a térded majdnem érje a talajt és 90 fokban legyen, ahogy az első is. Csináld ezt fél percig, majd válts a másik lábra.

6, SUPERMAN
3 sorozat x fél percig

Feküdj le hassal a talajra, a kezeidet nyújts ki a fejed fölé. Ezután emeld fel a lábaidat és karjaidat. Csak a csípőd legyen kontaktusban a talajjal. Tartsd meg magad egy pillanatig, majd engedd vissza magad.

Koós Csaba
Kép forrása: https://ridikul.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/16/2017/11/dieta-Mukhina1.jpg