10 HIIT EDZÉSTERV OTTHONRA IV.Az előző részben leírtunk nektek hatot a 10 magas intenzitású intervallum edzésből. Ezt a sorozatunkat ebben a részben folyatatjuk.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE PROTEIN CONCENTRATE termékünket, hogy maximalizáld a fejlődést.

Útmutató 5-8 gyakorlatokhoz:
Minden gyakorlatból csinálj 15-20 ismétlést, 10 másodpercnél ne tarts nagyobb pihenőt egyik gyakorlat után se. Állítsd be a stoppert 10 percre. Csinálj annyi kört ezalatt, amennyit csak tudsz.

7, EDZÉSTERV


A: HEGYMÁSZÁS  2 TÖRÖLKÖZŐVEL

Kezd a gyakorlatot fekvőtámasz kezdőpozícióban úgy, hogy mindkét lábad alatt legyen egy-egy törölköző. Négyszer húzd fel a térdeidet ( lábanként kétszer), majd 4 húzd fel a térdeid a könyöködhöz ( lábanként kétszer)

B: GUGGOLÁSBÓL UGRÁS + FEJ FÖLÉ NYOMÁS 5L VÍZZEL

Először ugorj csípőszéles terpeszből vállszélesnél kicsit szélesebb terpeszbe, ekkor nyomd ki a fejed fölé a vizet vagy a súlyt, majd innen ugorj fel karjaiddal nyújtott tartásban. Az ugrást követően engedd vissza súlyt a mellkasodhoz.

C: SÉTÁLÓ PLANK

A kezdőpozíció legyen plank alkartámaszban, ezután emelkedj fel fekvőtámasz pozícióba. A kezeidet egymás után kinyújtva, majd ezt követően újra menj le plank alkartámaszban. A mozdulatok alatt folyamatosan tartsd meg a kontrolt a testeden. Ügyelj arra, hogy a csípőd és a feneked egyvonalban legyen a tested többi részével.

8, EDZÉSTERV

A: TÉRDFELHUZÁS TÖRÖLKÖZŐVEL

Legyél fekvőtámasz kezdőpozícióban. A lábaid alatt legyen egy törölköző, majd innen húzd fel a térdeidet a mellkasodhoz. A feneked emelkedjen miközben a térdeidet felhúzod. A mozdulatot tartsd folyamatosan kontroll alatt.

B: TÉRDEMELÉS + GUGGOLÁSBÓL UGRÁSSAL

Csináld úgy, mintha felfelé szaladnál a lépcsőn. A térdeidet felváltva húzd fel a mellkasodhoz. Folymatosan a lábujjhegyeiden lépkedj. Csinálj 5 ismétlést oldalanként. Ezután csinálj 3 guggolásból ugrást. A lábaid legyenek hajlítva, miközben leérkezel.

C: MEDVEMÁSZÁSBÓL ELLENTÉTES BURPEE

Először guggolj le, majd innen tedd előre a kezeidet fekvőtámasz pozícióba, ezután csinálj egy ellentétes buree-t, azaz húzd fel a térdeidet a mellkasodhoz, ugorj fel az és ereszkedj vissza guggolásba. Még nincs vége. A lábaidat robbanékonyan nyújtsd ki hátra és csinál egy fekvőtámaszt. Ez egy ellentétes burpee. Innen a kezeiddel lépdelj vissza a lábaidra és a guggolás kezdőpozícióba.

Koós Csaba
Kép forrása: http://static4.businessinsider.com/image/5988de6d4fc3c0104c8b50f5/a-personal-trainer-shares-5-at-home-workout-tools-you-should-own.jpg

Kapcsolódó termékek


Musclemeds Carnivor (2000 g)

16.900 Ft
14.390 Ft
részletek

FA so good! Almond butter (1000 g)

6.100 Ft
5.775 Ft
részletek

Optimum Nutrition Thermo Cuts (40 kapszula)

4.990 Ft
3.990 Ft
részletek