Hírek, események


A B vércsoport diéta

Korábbi cikkünkben már írtunk a vércsoport diéta lehetséges előnyeiről, és bemutattuk az A vércsoportúak számára szánt étrendet. Most nézzük meg, mit ajánl a nagykönyv a B csoportnak.

Tovább

Hűsítő nyári desszert

A banános proteinfagyi garantáltan a kedvenc hűsítő desszerted lesz, amit egy-egy edzés után nyugodt szívvel fogyaszthatsz, hiszen a diétádat ha minden igaz, már a nyár előtt letudtad!

Tovább

A króm és a fogyás

Ez az ásványi anyag tudományosan bizonyított szerepet játszik a szénhidrátok anyagcseréjében, és a megfelelő inzulinszint fenntartásában. Nézzük hát meg kicsit közelebbről!

Tovább

Ugrálj!

Az ugráló kötél szinte mindannyiunk gyerekkorának a részét képezte valamilyen módon. Azonban most nem mint játekszer fogunk tekinteni rá, ugyanis egy rendkívül hasznos eszközként s szolgálhat a pulzusszám emelésében, és a ritmusérzék fejlesztésében.

TovábbSzabadtéri edzés

Végre megérkezett a várva várt jó idő, tehát itt az ideje hogy újra kiszakadj a teremből egy kicsit és felfrissítsd magad egy kiadós szabadtéri edzéssel!

Tovább

A zsír mint energia

Lássuk mik azok a zsírok pontosan, mire kell figyelnünk velük kapcsolatban, és milyen hasznot húzhatunk belőlük annak ellenére hogy a kevésbé jártasok rettegnek már csak a zsír szó hallatán is.

Tovább

Az l-arginin

Nézzünk meg egy kevésbé ismert aminosavat, mely jótékony hatással lesz az izomnövekedésre, és még a zsírégetést is fokozhatod vele.

Tovább