Hírek, események

A FARKAS ÉTREND

Már megmutattuk az edzést, amivel Hugh Jackman kitűnő formába hozta magát. Körülbelül napi két órát edzett kőkeményen, ám ehhez kellett az energia is. Ezt egy különleges diéta biztosította számára, ami egy nagyon korai korból ered.

Tovább


MUTÁNS IZMOK: HUGH JACKMAN I.

Március 2-vel elérkezik az idő, amikor nagy valószínűséggel utoljára láthatjuk Jackman-t farkas szerepében. Illetve, nem csak a színészt, hanem masszív izomzatát is utoljára vehetjük szemügyre. A szerep kedvéért hihetetlenül kemény edzéseken és hosszú felkészülésen van túl. A filmet nézve nem is gondolnád, hogy egy 48 éves férfit látsz.

Tovább

A B vércsoport diéta

Korábbi cikkünkben már írtunk a vércsoport diéta lehetséges előnyeiről, és bemutattuk az A vércsoportúak számára szánt étrendet. Most nézzük meg, mit ajánl a nagykönyv a B csoportnak.

Tovább

Hűsítő nyári desszert

A banános proteinfagyi garantáltan a kedvenc hűsítő desszerted lesz, amit egy-egy edzés után nyugodt szívvel fogyaszthatsz, hiszen a diétádat ha minden igaz, már a nyár előtt letudtad!

Tovább

A króm és a fogyás

Ez az ásványi anyag tudományosan bizonyított szerepet játszik a szénhidrátok anyagcseréjében, és a megfelelő inzulinszint fenntartásában. Nézzük hát meg kicsit közelebbről!

Tovább