Akciós ár:
9.870 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

9870 Ft

segítsen a 22. Regiment, azaz az SAS (Special Air Service) kötelékébe való bejutáshoz szükséges felvételi vizsga teljesítésében. A kommandós testzsírt akart veszíteni és miközben javítani kívánt fizikai teljesítményén, állóképességén és erőszintjén. A katona számos terméket próbált már, de nem talált olyat, ami valóban lenyűgözte volna, és pontosan azt hozta volna, amit vár egy ilyen formulától! A feladat tehát egy olyan hatóanyag választás és hatóanyag kombináció összeállítása volt, ami nem egy újabb a sokat ígérő, de keveset teljesítő zsírégetők sorában, hanem valóban MŰKÖDIK! A cél kitűzését hónapokon át tartó kutatómunka és tesztelés követte, és ez a megfeszített és kompromisszumokat nem ismerő munka végül egy olyan terméket eredményezett, ami olyan szigorú tesztelésen is átment, mint a SAS felvételi vizsga!

Az eredmény:
Zéró éhségérzet!
Kirobbanó energiaszint...mely hosszú órákon keresztül elkísér!
Nincs energiaszint zuhanás a hatás elmúltával!
Drámai ütemű zsírvesztés!
Fokozott mentális élesség és szellemi teljesítőképesség!

A kommandósunk nem csupán az egyetlen jelölt volt a 200 jelentkezőből, aki csont nélkül teljesítette a felvételi követelményeket és a felvételt követő 4 hetes kiképzést, de a kiképzés után azonnal jelentkezett, hogy a katonatársai is igényt tartanak a formulára...
A tehát gránát betalált és hatalmasat robbant...a legenda megszületett és nem hivatalosan a katonai túlélőcsomag nélkülözhetetlen eleme lett! A Grenade - Thermo Detonator azóta a világ egyik leggyorsabban fejlődő zsírégető márkája lett, melynek nyomán mára több mint 130 országban forgalomban van! A Grenade garantáltan a legerőteljesebb és leghatékonyabb zsírpusztító hatóanyag keverék, ami valaha is piacra került! Akár profi sportoló, akár elit katona, akár egy átlagos fitness örült vagy, a Grenade - Thermo Detonator az a formula, amire szükséged van a zsírraktárak leépítéséhez, a száraz izomtömeg megőrzéséhez és a fizikai teljesítményed maximalizálásához!
A Grenade - Thermo Detonator a zsírraktárak elleni harc legújabb és egyben legkegyetlenebb fegyvere! Speciális hatóanyagmátrixa maximalizálja a szervezet legfontosabb zsírégető hormonjának (norepinefrin) szintjét, felpörgeti az anyagcsere sebességét, csökkenti az éhségérzetet, anélkül hogy a legtöbb zsírégető formulára jellemzően fokozott ingerlékenységet, idegességet okozna! A Grenade stimuláns mátrixa hosszan tartó, stabil energiaszintet biztosít, miközben nem okoz energiaszint zuhanást a hatás elmúltával. A Grenade megalkotása során csak valóban bizonyított hatékonyságú összetevőket alkalmaztuk, pontosan a klinikailag hatékonynak talált dózisban! Az eredmény egy olyan keverék, ami drámai ütemű zsírvesztést, kirobbanó energiaszintet, mentális fókuszt és étvágykontrollt garantál, miközben pajzsként védi a száraz izomtömeget!

Supplement Facts

Serving Size: 1 Capsule

Servings Per Container: 100

Amount Per Serving

% DV*

Grenade® Thermo Detonator Proprietary Blend

775mg

*

Green Tea Extract (80% Polyphenols Epigallocatechin Gallate, 45% Epicatechin)

*

*

Bitter Orange Extract (Synephrine, Octopamine, N-Methyltyramine, Tyramine, Hordenine)

*

*

Caffeine Anhydrous (1,3,7-Trimethylxanthine)

*

*

Grapefruit Seed Extract (6,7- Dihydroxybergamottin)

*

Capsicum Annuum (Capsaicin)

*

*

Evodiamine (Evodia Fructus Extract)

*

*

Yohimbe Bark Extract (Yohimbine)

*

*

Raspberry Ketones [4-(4-Hydroxyphenyl) Butan-2-One]

*

*

Phenylalanine (2-Amino-3-Phenylpropanoic Acid)

*

*

Cocoa Bean Extract (Methylxanthines, Flavanols)

*

*

B-Pheneythylamine HCI (B-PEA)

*

*

Coleus Forskohlii (Forskolin)

*

*

Yerba Mate Leaf (Caffeine, Theobromine And Theophylline)

*

*

DMAE (Dimethylaminoethanol)

*

*

* Daily Value (DV) not established

Other Ingredients:

Gelatin, Magnesium Stearate, Chlorophyllin Copper Complex Sodium, Titanium Dioxide.

Fogyassz 1-2 kapszula Grenade-t reggel éhgyomorra, majd újabb 1-2 kapszulát 5 órával később. Ne fogyassz 4 kapszulánál többet 24 órán belül és ne fogyaszd a terméket a lefekvést megelőző 6 órában!ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Grenade Thermo Detonator (100 kapszula)