Akciós ár:
10.900 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

10900 Ft

Akár az erőd vagy a teljesítményed fokozása, akár a szikár és izmos tested megőrzése, akár az állóképességed növelése a célod, a Gaspari Superpump MAX azzal büszkélkedik, hogy képes meghaladni az elvárásaidat.
Gaspari Superpump MAX– A koncentrátumok vége!

Akár az erőd vagy a teljesítményed fokozása, akár a szikár és izmos tested megőrzése, akár az állóképességed növelése a célod, a Superpump MAX azzal büszkélkedik, hogy képes meghaladni az elvárásaidat.
Teszi ezt azzal, hogy ellenszegül az új „koncentrátum-trendnek”, és az összetevők egy olyan hatékony csoportosításával lát el, amely megfelelő mennyiségben van beillesztve egy fantasztikus ízű formulába.

Hány olyan edzés előtti terméket ismersz, amely gramm dózisban tartalmazza az anabolikus erőműszerű L-leucint, a nitrogén-monoxid-gerjesztő L-citrulint, az L-taurint, az áttörő eredményű ammónia-megkötő L-ornitin-L-aszpartátot, az L-karnitin-L-tartarátot, vagy az olyan további, rendkívül hatékony adalékokat, mint a PEAK ATP®, a Sustamine™, vagy az Oxytropis falcate kivonat?

Ilyenből csak egy van: a Gaspari Superpump MAX

Ezt a terméket azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy a teljesítmény és a regeneráció fokozása érdekében a klinikai kutatásokban hasznosított összetevőket a megfelelő adagban tegyük elérhetővé.
Egy adag 16g tartalmaz

Vitamin C (As Ascorbic Acid) 30mg

Niacin (as niacinamide)  79mg

Vitamin B6 (As Pyridoxal-5'-Phosphate) 3,4mg

Vitamin B12 (As Methylcobalamin) 10mcg

Calcium 38mg

Phosphorus 69mg

Magnesium 40mg

Sodium 35mg

Super Pump Max Proprietary Blend 11,3g

MyoVol ElectroHYDRATION Complex

L-Taurine, Calcium Glycerophosphate, Sodium Glycerophosphate, Sustamine™ (L-Alanyl-L-Glutamine), Di-Magnesium Malate, Potassium Phosphate

Nitric OxiENDURANCE Complex

L-Citrulline (2 G), Carnipure™ (L-Carnitine L-Tartrate), L-Ornithine-L-Aspartate, Beet Ext. (Beta Vulgaris)(Root)

Branch Chain MTOR Stimulation Blend

L-Leucine (2 G), L-Isoleucine, L-Valine

PhosphoDRIVE Signaling Complex

Creatine Monohydrate (1.3 G), Creatine Magna Power® (Magnesium Creatine Chelate), Setria® (L-Glutathione Reduced)

CogniDRIVE Acceleration Matrix

L-Tyrosine, Caffeine, Oxytropis Falcate Ext. (Whole Plant), Peak ATP™ (Adenosine 5'-Triphosphate Disodium), Glucoronolactone

 

Adagolás:

Étrend kiegészítőként keverd el 1-3 kanállal, kanalanként 2-2,5 dl hideg vízzel vagy gyümölcslével, 30-40 perccel az edzés előtt.

FONTOS: Először csak 1 kanállal szedjél belőle 2-3 edzés erejéig, hogy a tested hozzászokhasson a Superpump MAX nagydózisú tápanyagaihoz!

A Superpump MAX csak edzésnapokon használandó!

FIGYELMEZTETÉS: Mielőtt szedni kezdenéd, olvasd el a Superpump MAX-hoz mellékelt információkat és a figyelmeztetés teljes szövegét! Semmilyen esetben se lépd túl a maximum 3 kanál adagot!

KOFFEINT TARTALMAZ.

A fenti állításokat nem értékelte az FDA (Food and Drug Administration). Ez a termék nem használható semmilyen betegség kezelésére, diagnosztizálására, gyógyítására vagy megelőzésére.
ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Gaspari Nutrition Superpump Max (640 g)