Gaspari Nutrition Myofusion Probiotic (4540 g)

Akciós ár:
22.575 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

22575 Ft

Ellenállhatatlan ízű, könnyen oldódik.

Fejlett hat lépcsős fehérje keverék.

Szabadalmaztatott Ganeden BC30 (Bacillus coagulans GBI-30, 6086) probiotikum hogy támogassa az immunrendszert és az egészséges emésztést.

Tejsavó fehérje koncentrátumot, barna rizs fehérje koncentrátumot, izolált tejsavó fehérjét, izolált kazein tejfehérjét, tojásfehérjét (albumint) és gyorsan ható hidrolizált tejsavó fehérjét.

Több mint 9 gramm esszenciális aminosavat tartalmaz a felépülésért.

Glutén és aszpartámmentes.

SQF 2000 irányítási rendszer ellenőrzése alatt készült.

MyoFusion Probiotic egy forradalmian új fehérje készítmény egy nagyon hatékony fehérje forrással, hat aminosavval felvértezve. Egyedül a Gaspari Nutrition használja a lehető legjobb fehérjeforrást ezért biztos lehetsz abban, hogy minden egyes adagban 24gramm testépítő proteint találsz. Hogy tovább fokozzák a korszakalkotó formulát, a tartós és szabadalommal védett Ganeden BC30 (Bacillus coagulans GBI-30, 6086) probiotikum segít az emésztés és immunrendszer támogatásában. Ez a fejlett probiotikum a gyártás során nem veszti el hatékonyságát, nem igényel hűtést és túléli a gyomorsav emésztő hatását, hogy eljuttassa a hasznos baktériumokat az emésztőrendszerbe. Ezeket az állításokat valódi klinikai kutatások támasztják alá.

Az igazi sportolók nem egyszerűen csak az izmaik tápanyagellátásával és regenerálásával törődnek, hanem ezzel párhuzamosan a legtöbbször egészséges életre is vágynak. Többek között ezért is tette a minőség terén a MyoFusion Probiotic Series olyan magasra a lécet: hogy a finom fehérjéi a világon bárkinek az összes felmerülő igényét kielégtse, legyen szó élportolóról vagy egy lelkes sportkedvelőről egyaránt, aki csak egészségesen szeretne élni. Várnál-e egyáltalán kevesebbet a Gaspari Nutrition-től? Természetesen nem, hiszen biztos lehetsz benne, hogy elkötelezettségünk 100%-os, és tőlünk garantáltan megkapod a legkorszerűbb és legjobb minőségű termékeket a világon.

Egy adag: 39 g Adagonként tartalmaz DV %
Kalória 150 kcal
Kalória Zsírból 20 kcal
Zsír 2 g 3%
abból telített zsírsavak 1 g 5%
abból transz-zsírsavak 0 g
Koleszterin 50 mg 17%
Nátrium 220 mg 9%
Szénhidrát 9 g 3%
Élelmi rost 1 g 4%
Cukor 3 g
Fehérje 24 g 48%
Vitamin A
1%
Calcium
25%
Vitamin C
0%
Iron
1%
Ingredients: Myofusion Pro Blend (Whey Protein Concentrate, Brown Rice Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Egg Albumin, Milk Protein Isolate, Partially Hydrolyzed Whey Protein), Taurine, Glucose Polymer, Cocoa Powder (Dutch Process), L-Glutamine, Nondairy Creamer (Sunflower Oil, Corn Syrup Solids, Sodium Caseinate, Mono- And Diglycerides, Dipotassium Phosphate, Tricalcium Phosphate, Soy Lecithin, Tocopherols), Dicalcium Phosphate, Natural And Artificial Flavors, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Carrageenan, Lecithin, Acesulfame Potassium, Sucralose, Lactase, GanedenBC (Bacillus Coagulans GBI-30 6086).
Fogyaszd naponta 1-3 alkalommal!

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Gaspari Nutrition Myofusion Probiotic (4540 g)