Gaspari Nutrition Myofusion Advanced (1800 g)

Akciós ár:
14.890 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

14890 Ft

A GASPARI MYOFUSION ADVANCED PROTEIN a GASPARI NUTRITION megállíthatatlan és folyamatos fejlődésének és fejlesztő munkájának legújabb eredménye. A GASPARI NUTRITION alapító tulajdonosa Rich Gaspari egyik kiemelt célja, hogy megalkossa a tökéletes fehérjeformulát, mely tisztább, finomabb és hatékonyabb minden addig piacra került formulánál ... és ez a cél, egy véget nem érő harcot, kőkemény fejlesztő- és kutatómunkát, teszteléseket jelent, mert a tudomány folyamatosan fejlődik, az előállítási, tisztítási technológiák finomodnak és az ízesítés területén is egyre újabb és újabb innovációk látnak napvilágot. A GASPARI MYOFUSION ADVANCED PROTEIN pedig a legfrissebb és leginnovatívabb fejélesztések felhasználásával, azok eredményeként készült el.

A GASPARI MYOFUSION ADVANCED PROTEIN minden egyes adagja 25 gramm fehérjét tartalmaz a legmagasabb minőségű és biológiai értékű fehérjeforrások keverékéből, így tejsavó fehérje hidrolizátum, ultra-tiszta tejsavó fehérje izolátum, micelláris kazein és tejprotein mátrixából. 25 gramm első osztályú fehérje ZÉRÓ hozzáadott cukorral, ZÉRÓ mesterséges színezékkel, ZÉRÓ kukorica sziruppal és egyéb felesleges adalékkal...és ZÉRÓ GLUTÉNNAL...a formula 100%-ban glutén-mentes!
Gaspari Myofusion Adv 4lb Vanilla Info
Fehérjeszükségletednek megfelelően keverj el 1-3 adagolókanál Gaspari MYOFUSION-t 2-4 dl hideg vízzel. A maximális eredmények érdekében fogyassz 2-4 adag MYOFUSION-t naponta.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Ízre és oldódásra is tökéletes! Csak ajánlani tudom! :D :D