Akciós ár:
5.500 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

5500 Ft

Az Xtreme Napalm (R) Pre-Contest fiziológiailag aktív vegyületei az edzés optimális hatékonyságát garantálják. A speciális hatóanyag mátrixok közvetlenül befolyásolják az izomtömeg és az erő növekedését.
Xtreme NO-Volumizing Complex és az Xtreme Power & Focus Complex - az alfa ketoglutarát optimális mennyisége citrulinnal kiegészítve növeli a nitrogén-monoxid endotheliális szekrécióját, tágítja a vérereket, és nagymértékben növeli a tápanyagok, beleértve az anabolikus serkentők szállítását közvetlenül a dolgozó izmokba. Kutatások bizonyítják, hogy a citrullin csökkenti a tejsav szintjét, ami jelentősen befolyásolja az edzés lehetőségeit. Ezt a hatást a béta-alanin is támogatja, amely az egyik legfontosabb intracelluláris puffer rendszer, a karnozin alkotóeleme.
Az Xtreme Power & Focus Complex a B-vitamin komplex csoport biztosítja a maximális koncentrációt, minimum izomfáradtságot és az edzés alatti tűrőképességet.
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest fontos antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek az antioxidánsok, semlegesítik az edzés alatt generált szabad gyököket, így megakadályozza a mikrosérülésk keletkezését, csökkenti a nem kívánt katabolikus folyamatok előfordulását. Emellett a Delivery&Electrolite Complex biztosítja azokat a lényeges elektroliteket, amelyek hidratálják a szervezetet és garantálják az izomszövet optimális sav-bázis egyensúlyát és ezáltal az anyagcsere folyamatok megfelelő sebességét és színvonalát is.
Az Xtreme Napalm (R) Pre-contest szénhidrátokat, cukrokat nem tartalmaz, így azok számára is megfelelő, akik korlátozni szeretnék a felvett szénhidrátok mennyiségét.
Egy adag mérete: 5,6 g | 1 scoop
Adagok Száma: 40

Vitamin C                                100 mg
Niacin                                     10 mg
Vitamin B6                              4 mg
Vitamin B12                            5 µg
Selenium                                27,5 µg
Beta Alanine (as CarnoSyn®)   2000 mg
Arginine AKG                          1000 mg 
Citrulline Malate                      750 mg
Taurine                                   500 mg
Caffeine anhydrous                 200 mg
Glucuronolactone                    100 mg
Sodium                                  10 mg
Hydrolysed casein                   25 mgEgy adagot 250-300 ml vízben oldj fel és fogyaszd 30 perccel edzés előtt. 24 órán belül ne fogyassz egy adagnál többet!

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
FA Xtreme Napalm Pre-Contest (224 g)