Akciós ár:
10.500 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

10500 Ft

A Cellucor legújabb, innovatív edzés előtti fogyasztásra tervezett terméke, hogy önmagad legendás verziója lehess. Forradalmi összetevője, a TeaCor™ gyorsan és hosszan tartóan megnöveli az energiát, a fókuszt, az izompumpát - mindezt feledhetetlen ízekben.

Ez a kiadós energiaadag instant formában kihasználja az NO3 formulát és az olyan összetevőket, mint a kreatin-nitrát, amely maximális bedurrantó hatást okoz, és erősíti a többi összetevő hatékonyságát. Beizzítja az elmédet, az izmokat és a lelkesedést. Az NO3 keverék kreatinnal keverve kreatin-nitrátot hoz létre, aminek köszönhetően tökéletesen oldódik, és bebitosítja a legjobb felszívódást.Összetevők,amelyeket a Cellucor C4 kínál 

Kreatin nitrát: nitrát, egy erős "szuper kreatin" származék. Ez a szabadalmaztatott vegyület egy kreatinfúzió, amely kreatin molekula salétromsavval. Az eredmény egy jól felszívódó kreatin, ami szintén növeli a nitrogén-monoxid és az ATP-szintet a szervezetben. A kreatin-nitrát egy igen hatékony értágító, megnyitva a vérutat az izmokba. Ez egy kiváló tápanyagszállitáshoz és páratlan izombedurranásokhoz vezet.

Béta-alanin: természetesen előforduló aminosav. A béta-alanin magasabb intramuszkuláris szintű karnoznt termel, amely elmélyíti az energiaszintet, támogatja izom-állóképességet és javitja a teljesítményt. Béta-alanin egy hatékony fáradtságblokkoló, úgy működik, mint egy memóriakiegyenlitő, amely megakadályozza a tejsav felhalmozódását a vázizomzatban (edzés közben), amely lehetővé teszi, hogy a test jobban és hosszabban működjön.


Arginin AKG (alfa-ketoglutarát): a nitrogén-oxid erős elődje. Az AKG fokozza a vérkeringést, az erőt és elősegíti a növekedési hormon és az inzulin kiválasztódását. Ez egy erős értágító, megnyitja az utat a vérnek az izmokba. Ez vezet a kiváló tápanyagszállitáshoz és páratlan izombedurranásokhoz.

N-acetil-L-tirozin: egy gyorsan felszívódik formájú L-tirozin, amelyek kevésbé hajlamos a kiválasztódásra. Az L-tirozin egy aminosav, egy prekurzora a mellékvese és növekedési hormonoknak adrenalinnak, noradrenalinnak és a dopaminnak. Ezek a hormonok támogatják a HGH kiválasztását és hozzájárulnak a magasabb energia szinthez, a koncentrációhoz és a mentális éberséghez.

Methylcobalamin: erőteljes formája a B12-vitaminnak, alap formája a B-vitaminnak. A B12-vitamin erősen támogatja a sejtek anyagcseréjét és az energiatermelést a zsírsavak termelésénél, a zsírok elosztásánál, amelyek aztán könnyen használhatók, mint energia. A B12-vitamin is támogatja az egészséges idegrendszert és a vértermelést.

Koffein: erős pszichoaktív stimuláns. A koffein stimulálja a központi idegrendszert, elhárítja a fáradtságot és elősegíti a nagyobb figyelmet és energiaszintet.

Niacin: vízben oldható B-komplex vitamin. A niacin vagy nikotinsav, más néven B3-vitamin, javítja az ízületi mobilitást, az izomerőt és az idegrendszer funkcióját. A Niacinamide csökkenti az izomfáradtságot és növeli az izmok maximális üzemi kapacitását.

Folsav: vízben oldódó B-vitamin, amely elősegíti a pozitív hangulatot, és növeli az energiaszintet. A folsav is támogatja a sejtek termelődését és a jobb regenerálódást.

C-vitamin: alapvető vitamin az emberi szervezetben, és számos egészségügyi előnnyel bir. A C-vitamin erősíti a szervezet védekezőképességét, mive növeli az immunrendszer funkcióját, szabad gyököket eliminál, erősíti a csontszövetet és a kötőszövetet és gyorsítja a sebgyógyulást. A C-vitamin elősegíti az anabolikus fizikai állapotot, ami csökkenti a kortizol stresszhormont és növeli a tesztoszteront.

TeaCor ™ Tetramethyluric sav (Theacrine): a természetben előforduló anyag, amely hasonló a koffeinhez. Megtalálható a különböző kávé és tea tipusokban, valamint a növények magjaiban. Ez hatások, mint például hogy megszünteti a fáradtságot, javitja a szellemi teljesítményt és a sport teljesítményt.Serkenti a központi rendszert, de összehasonlítva a koffeinnel nem növeli a vérnyomást. Csökkentheti a stressz okozta májkárosodást és csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot.


 Tápértékek 1 adag (6,5 g)
Béta alanin 1600 mg
Kreatin Nitrát (NO3-T™) 1000 mg
Arginin AKG 1000 mg
C Vitamin (mint aszkorbinsav) 250 mg
Niacinamid 30 mg
B6 Vitamin 500 mcg
Folát (mint Folsav) 150 mcg
B12 Vitamin 20 mcg
Explosive Energy Blend 321 mg
Vízmentes koffein (160 mg), L-tirozin, TeaCor™, tetramethyluricsav.


Egyéb összetvők: Polidextróz, természetes és mesterséges aromák, citromsav, almasav, kalcium-szilikát, szilícium-dioxid, szukralóz, aceszulfám-kálium, FD & C Blue Lake #1.
Keverj el 1-2 mérőkanál Cellucor C4 Extreme-et vízzel vagy gyümölcslével és edzés előtt 15-30 perccel fogyaszd.
A személyes toleranciád tesztelése érdekében kezdd az adagolást 1 mérőkanállal.
Ne lépd túl a 24 órán belül a 2 adagolókanálnyit.


ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Miért nincs odaírva az összetevők?