Akciós ár:
9.550 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

9550 Ft

KIROBBANÓ ENERGIA
FOKOZOTT KITARTÁS
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY
FÓKUSZ,IZOMERŐ

A BSN védjegye az a kompromisszumokat nem ismerő innovatív működés, melynek eredményeképp az elmúlt évek legnépszerűbb és leghatékonyabb termékei születtek és újulnak meg időről-időre! A BSN termékei, és maga a márka több mint 35 táplálékkiegészítő-díjat nyert az elmúlt hat év lefolyása alatt, többet, mint bármely más márka az iparágban. Ez az örökség óriási ismertséget és hűséget teremtett a cég és termékei iránt, és tette globálissá elérhetőségét! A BSN termékeit csak az Egyesült Államokban több mint 40,000 kiskereskedőnek és világszerte több mint 90 országba szállítják.

2004-ben a BSN megváltoztatta a Táplálékkiegészítő sportot örökre, amikor bemutatta az első teljes edzés előtti energizálót az NO-XPLODE-t. A BSN az elmúlt években keményen dolgozott,hogy ki adja a következő edzés előtti energizálót.A BSN legújabb formulájának a célja, hogy segítsék a robbanó energiát, jobb állóképességet és a maximális teljesítményt. Fokozza a kitartást, az íze jobb mint valaha, és tökéletes az oldódása.

Hogyan fokozza az NO-XPLODE az edzést?
Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen az edzés, a mentális és fizikai energia kötelező. Az új N.O.-Xplode segít egy erős agy-izom kapcsolatot létrehozni. Ez az agy-izom kapcsolat segít elérni az intenzívebb edzést, a szervezet már nem ismer korlátokat.

Fejlett Hatóanyag Technológia

BSN profik már kialakították az N.O.-Xplode összetevőket. Az innovatív összetevője a NO-XPLODE formulának:
KIROBBANÓ ENERGIA
Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket érjünk el az edzések alatt maximalizálni kell az energiát. Nagyon fontos az agy-izom kapcsolat.
Az új Energy ™ keverék segít a kirobbanó energiához, fokozza az edzés intenzitását az elejétől a végéig.

FOKOZOTT KITARTÁS
Az Endura Shot ™ keverék segít a fokozott kitartásban, mely egy koncentrált béta-alanin keverék, segít növelni az edzés kapacitást.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY
Izomerő, erő és kitartás támogatja kreatin a szervezetben.
Az innovatív összetevője a Myogen Matrix ™, mely egy fejlett kreatin keverék, segítségével minden sportoló eléri célját a teljesítmény maximalizálásával.

A legjobb ízű NO-XPLODE!
Egy adag:  20 g
Adag/kiszerelés: 50

Általános tápérték/adag:

Kalória 30
Összes szénhidrát 7 g 2% ‡
A D-vitamin (mint kolekalciferol) 500 NE 125%
B1-vitamin (tiamin HCl) 2 mg 133%
Niacin (B3-vitamin) 20 mg-os 100%
B6-vitamin (piridoxin mint HCl) 2 mg 100%
A folát (folsav) 200 mcg 50%
B12-vitamin (mint cianokobalamin) 6 mcg 100%
Pantoténsav 10 mg 100%
Kalcium 90 mg-os 9%
Foszfor 85 mg-os 9%
Magnézium 125 mg 31%
Nátrium- 140 mg 6%
Kálium 220 mg 6%
NO-XPLODE ™ MASTER teljesítményfokozó keverék * 10,6 g
Miogén Matrix * 5,5 g **
Kreatin keverék (kreatin monohidrát, kreatin Vízmentes, kreatin peptidek [hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot, Creatine Monohydrate] (CREActivate ™)), taurin, di-kalcium-foszfát, Di-nátrium-foszfát, AstraGINŸ Saját Blend [Astragalus membranaceus kivonat (gyökér), Panax notoginseng kivonat (gyökér)]
Endura Shot * 2.8 g **
BETA Kompozit (+ CARN Blend ™ [béta-alanin (a CarnoSynŸ) Béta-alanin & HCI], vízmentes betain (BetaPowerŸ)), kálium-bikarbonát, nátrium-bikarbonát, magnézium-oxid, kolekalciferol
NO Alpha Fusion 850 mg **
L-citrullin malát Danshen kivonat (Salvia miltiorrhiza) (gyökér), Szőlő bőr kivonat, Phyllanthus emblica kivonat (gyümölcs) (CAPROSŸ), Galagonya-kivonat (antenna alkatrészek), (1% flavonoidok), folsav
Termikus energia * 745 mg **
N-acetil-tirozin, koffein vízmentes, Grapefruit bioflavonoidok, Pterostilbene: Caffeine Cocrystal (PURENERGY ™)
Shock Composite * 680 mg **
DMAE bitartarát (2-dimetil-amino), L-lizin HCI, DL-fenilalanin, niacin, kalcium D-pantotenát, Fogazott korpafű Extract (antenna rész), (1% Huperzine A), piridoxin-HCI, tiamin-HCI, cianokobalamin.
‡ A százalékos napi értékek alapja egy 2000 kalóriás étrend.
** Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők:
Természetes és mesterséges aromák , citromsav , almasav , kalcium-szilikát , szilícium-dioxid , szukralóz , aceszulfám-kálium , FD & C Red # 40.
Allergén információ: Tej tartalmaz összetevőket.
FIGYELEM: konzultáljon orvosával a termék használata előtt, ha szed valamilyen gyógyszert. Nem használható 18 éven aluliaknak, ha terhes, teherbe kíván esni, vagy szoptat, illetve azok, amelyek érzékenyek a béta-alaninra, koffeinre vagy niacinra. Ne fogyasszon koffeint mellette  MERT idegességet, ingerlékenységet, álmatlanságot, és néha szapora szívverést okoz. Béta-alanin és a niacin okozhat ártalmatlan IDEIGLENES bizsergést vagy FLUSHING érzést.
Ne fogyassza alkohollal. Növelheti a szükséges folyadékbevitelt. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen, a közvetlen napfénytől.

Adagolás:
Keverjünk össze 1 adagot 4-6 dl hideg vízben és fogyassza 20-30 perccel edzés előtt.

Körülbelül 200 mg koffeint tartalmaz adagonként. Keverés közben ne rázza.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Bsn No Xplode 3.0 (600 g)