Bsn Dna Whey (1870 g)

 • Kategória:
 • Márka:
 • Kiszerelés:
  1870 g
 • Egységár:
  7 Ft / g
 • Csomagolási súly:
  1930 g
Akciós ár:
13.690 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

13690 Ft

BSN WHEY DNA

A WHEY DNA a BSN legújabb kiegészítője. Ez egy kiváló minőségű két típusú tejsavó fehérjéből álló mátrix - koncentrátum és izolátum. Szinte semmilyen cukrot és zsírt nem tartalmaz, és még az ize is nagyszerű.Jellemzők és előnyök:
Növeli a fehérjeszintézist
  Segít a sovány izomtömeg építésében
  Javítja regenerációt
  24 g fehérje egy adagban
  Egy adag csak 120 kalória
  100% tejsavó fehérje


A BSN WHEY DNA komplexuma egy fehérje por, ami 100%-ig tejsavó-fehérje forrásokból áll.
Ez 24 g izomépitő-fehérjét biztosít adagonként.
A tejsavó fehérje teljes értékű fehérje forrás, amely  biztositja az összes esszenciális aminosavat, és íly módon támogatja a kilábalást az intenzív edzést követően. BSN WHEY DNA nem csak abban segít Önnek, hogy  biztositja a teste számára a szükséges napi fehérje mennyiség bevitelét, de abban is, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából minden egyes edzésen.
Kevés kalóriat tartalmaz, csak 120-130-at, ami alkalmassá teszi a kiegészitőt arra, hogy a nap folyamán bármikor fogyasszák.
BSN Whey DNA-t,  az iparág egyik legjobb élelmiszer-adalékanyag ízesítő technológiája alapján gyártották. Csak a legmagasabb színvonalú termékeket várja a BSN-tőlMilk Chocolate
Serving Size 1 Rounded Scoop (33.5g)
Amount Per Serving
Calories 130
Calories From Fat 10
% Daily Value *
Total Fat 1 g 2%
Saturated Fat .5 g 3%
Trans Fat 0 g
Cholesterol 50 mg 17%
Sodium 110 mg 5%
Total Carbohydrate 5 g 2%
Sugars 1 g
Protein 24 g 48%
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 10%
Iron 6%
Not a significant Source of Dietary Fiber.
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
Ingredients:
Protein Blend [Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate], Cocoa Powder (Processed with Alkali), Natural and Artificial Flavors, Lecithin, Salt, Gum Blend (Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan), Sucralose, Acesulfame Potassium.
ALLERGEN INFORMATION: Contains Milk and Soy (Lecithin) ingredients.

Az összetétel ízesítésenként változhat!
Keverj  össze 1 adagot 180-350 ml hideg vízzel vagy tejjel (lehetőleg alacsony zsírtartalmúval és fogyaszd el edzés előtt és / vagy után.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Állagra olyan, mint a régi idők proteinje, de azért jól oldódik. Összetételre biztos tudja, ami rá van írva, de az íze? Vaníliásat vettem, konkrétan olyan, mintha natur, izesítetlen volna.