Akciós ár:
3.750 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

3750 Ft

D3 vitamin (kolekalciferol) a D-vitamin egy formája amelyet, napfényvitaminnak is szokás nevezni, mivel a bőrünket érő természetes napfény hatására a szervezetünk képes saját magának előállítani.
Azonban a réteges öltözködés, vagy huzamosabb ideig zárt térben történő tartózkodás esetén könnyen D-vitamin hiányban eshetünk, így nemtől, életkortól függetlenül legfőképp októbertől márciusig mindenkinek pótolnia kell a D-vitamint de az emberek többségének egész évben (nyáron is) szüksége van, hogy étrendkiegészítővel pótolja.

D3-vitamin hozzájárul:
  • Az immunrendszerünk normál működéséhez
  • A kálciumháztartás szabályozásában
  • A csontképződésben
  • Fogak egészségének fenntartásában
  • Szerepe van a sejtosztódásban
  • Csökkenti a diabétesz, szívbetegségek és a rák kockázatát

K2-vitamin és D-vitamin kapcsolódása
Egyértelműen bizonyított, hogy a D-vitamin és a kalcium szinergikusan működnek együtt, vagyis egymás hatását támogatják és erősítik. A D-vitamin segít eljuttatni a kalciumot a bélből a véráramba, nemcsak az egészséges csontok és fogak, de a normál izom- és idegfunkció érdekében is.
Ennek okaként mi megalkottuk nektek a BLADE D3+K2 vitaminformulát, amely egy ütős kombó az immunrendszered erősítésében, segítségével felveheted a kesztyűt a betegségekkel szemben!
Supplement Facts: 1 serving: 1 capsule (750mg)
Serving per container: (60 servings)


1 serving (1 capsule )
Vitamin K2
75 µg
Vitamin D3
100 µg ( 4000 IU **)
Összetevők: kukorica keményítő, kapszulahéj (zselatin, tisztított víz, kalcium-karbonát, keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát), mikrokristályos cellulóz, vitaminok (D-vitamin: kolekalciferol, K-vitamin: menakinon), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói).
Ajánlott napi adag: 1 kapszula. Étkezést követően.
Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
BLADE D3+K2 (60 CAPS.)