Akciós ár:
8.000 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

8000 Ft

BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT®
Prémium edzéselőtti formula ha már felnőttél hozzá!

Megalkottuk a valaha volt egyik legjobb edzéselőtti formulát a BLADE SPORT PRO SERIES PRE-WORKOUT®-ot mely egyértelműen a maximális energiaszintet és az izmok extrém kitartását célozza meg. „Bedurrantó” alkotó elemeinek köszönhetően az extra vérbőségből,nem csak az izmok húznak hasznot, hanem az agy, az elme is képes totális fókusszal a célon tartani!
BLADE SPORT PRO SERIES PRE-WORKOUT® összetétele nem játék!
Ha még nem próbáltál edzéselőtti formulákat akkor felejtsd el! Nem gyerekeknek való!
BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® tesztelt , ütős hatóanyagokat kombinál nagy dózisban!
A fejlesztés során a célunk nem csupán az izmok maximális rövidtávú teljesítményének kiváltása volt , hanem a mentális fáradtság teljes kikapcsolása. Ezáltal minden negatív tényeztőt kizárva  csőlátással vetheted bele magad a következő pumpába, vagy akár még egy plussz szériába! 

Fókuszba állították a maximális izomnövekedést is, amit a BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® több varánssal ér el:

 • a teljesítmény maximális növelésével segít megterhelni az izomrostokat, amelyek az ezáltal bekövetkező mechanikai sérüléseknek köszönhetően, gyógyulásukat követően elkezdenek megvastagodni.
 • A teljesítőképességed fokozásával az edzés intenzitásod a maximumra emeli ezáltal még hosszabban fenn tudod tartani a training intenzitását. Az izomrostok még több tápanyagot tudnak magukba fogadni, melytől csak még fokozódik izomsejtek növekedése!
 • A B-6 vitamin kulcs szerepet játszik a fehérje- és energia metabolizmusban.
 • BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® nagy adag kreatin tartalmaz mely sejtvolumenizáló (Sejttérfogatnövelő) hatása miatt kirobbanó erőszintet és maximális izomnövekedést eredményez.
  A nagyobb izomsejtek több tápanyagot képesek befogani melynek következményeként nagyobb izomtömegre tehetsz szert!  
  Az extra vérbőség maximális mértékig garantálja az izmokban keletkező káros bomlástermékek kipucolását (ezáltal gyorsabban „kimossa” az izomlázat és a fejlődés lassítását okozó tejsavat az izmokból), valamint elhalmozza az izomrostokat értékes tápanyagokkal.
BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® kipróbált és ütős hatóanyagokat biztosít komoly dózisban a nagy ízomtömeggel rendelkező testépítőknek!A nekik szánt dupla adagban a legjobb PRÉMIUM összetevőkből hatalmas mennyiséget találsz:
 • 440mg koffein:A központi idegrendszert feltúrbózva mentálisan és fizikálisan is a maximumra teljesítményre leszel képes!
 • 1000 mg tyrosin aminosav szinte kikapcsolja a mentális fáradtság érzést  így biztosan az edzőteremben találod magad!Garantáltan nem fogod elsunnyogni az edzést!
 • 4.000 mg kreatin, melyet a legjobb minőségű alapanyagból kapsz:
  A BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® ben lévő kreatinnal maximális erejű izomösszehúzódást és gyors sejtszintű izomnövekedést érhetsz el!
 • 10.000mg citrullin-malát garantálja a maximális vérbőséget és brutális bedurranást! Nem lesz az a súly amit ne tudnál megemelni és nem lesz az a kihívás amit ne tudnál teljesíteni!
 • 6.000mg Beta-Alanin: semlegeíti a fáradtságot okozó savas bomlástermékeket és  még tovább képes fokozni a kreatin hatásfokát! Mindezt minőségi PRÉMIUM alapanyagból!
 • 200mg Zöld teában lévő hatóanyagok: segítenek a fogyásban, rákmegelőző, koleszterinszintet csökkentő, érvédő szerepük is régóta ismert.
  A zöld teában lévő epigallocatechin-gallát állatkísérletekben már bebizonyította jótékony hatását az elhízás kialakulásának megelőzésében is, hiszen az epigallocatechin-gallátot fogyasztó csoportban a kontrollcsoporthoz képest egyértelmű összefüggés volt kimutatható a zöld tea hatóanyagának fogyasztása és a kisebb testtömeg, az alacsonyabb koleszterinszint és a kisebb mértékű inzulinrezisztencia között. Az összefüggést a tradicionális kínai orvoslás emberek esetében is igazolta tapasztalati úton.
BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® több VITAMINT tartalmaz, így minden rendelkezésedre áll a maximális PERFORMANCE-hoz!
BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® nem kisgyerekeknek és nem a játszótérre való,termék hanem egy komoly eszköz, amivel elérheted a célod bárhol és bármikor!

Légy te is a hétköznapok küzdelmeinek Győztese, a BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® segít neked ebben!
Citrus-mango ( 45 serv.)


100g-ban
1 adagban
Energia (kJ)
1498
217
Energia (kcal)
353
51
Zsír (g)
0
0
- ebből telített (g)
0
0
Szénhidrátok (g)
4,8 0,7
- ebből cukrok (g)
3,1 0,46
Fehérje (g) 83 12
Só (g)
0,020 <0,01
Active ingredients
L citruline-malate 2:1 33333 5000
Beta-alanin (mg)
20000
3000
L-arginin-alfa-ketoglutarát (mg)
6670 1000
Kreatin-monohidrát (mg)
13333 2000
L-arginine (mg)
3333 500
N-Acetyl-L-carnitine (mg) 3333 500
Green tea extract (50% polyphends) (mg) 666 100
-of which EGCG (mg) 47 3,5
Guarana extract (12% caffeine) (mg) 666 100
-of which caffeine (mg) 80 12
Caffeine (mg)
1466 220
L-Taurine (mg)
5330 800
L-tyrosine (mg)
3333 500
Mineral
Magnesium oxide (mg) 1000 (160%NRV*) 150
-of which Magnesium (mg) 600 90
Vitamins
Folic acid: pteroylmonoglutamic acid (μg) 1330 (665% NRV*) 200
Vitamin B3: nicotinamide (mg) 210 (1312% NRV*) 32
Vitamin B6: pyridoxine hydrochloride (mg) 9,3 (664% NRV*) 1,4

*NRV - Daily reference intake for vitamins and minerals (adults).

Összetevők:
L-citruline Malate 2:1, Béta-alanin, Kreatin-monohidrát, L-arginin-alfa-ketoglutarát 2: 1, , L-tyrosine, L-Taurine,Dextrose, L-arginine, N-acetyl-L-carnitine, Caffeine anhydrous, Anti-caking agent (calcium phosphate), Flavors,  Mineral (magnesium oxide), Green tea leaf extract, Guarana seed extract, Sweeteners ( sucralose, acesulfame-K), Vitamins ( B3-vitamin: niacin, Vitamin B6: pyridoxine hydrochloride, folsav), Color (curcumin).
MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNI A BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT®-ot?

 • Maximális vérbőség, brutális „bedurranás”!
 • Tökéletes koncentráció !
 • Fokozott élénkítő hatás!
 • Tartalmazza az összes szükséges vitamint!

 • Keverj össze 1 adagolókanálnyi (15 g) BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® port 250 ml hideg vízzel és fogyaszd 15-20 perccel edzés előtt. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot.
  BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT® minden egyes adagja 15 g hatóanyagot tartalmaz, ezért a BLADE SPORT gyártó cég azt ajánlja, hogy csak a fél adagot fogyasszon el mindenki, aki 75 kilogramm alatti testtömegű.

  Figyelmeztetés!
  Csak egészséges felnőtteknek ajánlott. Ne használd, ha a termék bármely összetevőjére allergiás vagy. A termék nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől. A termék fogyasztása nem javasolt terhesség idején vagy szoptató nőknek. Óvja a közvetlen napfénytől és tárolja száraz és hűvös helyen. Tartsa lezárva, ha nem használja.

  ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


  Eddigi vélemények:

  Nem értékelte még senki a terméket!

  Legyél te az első aki értékeli a terméket!
  BLADE PRO SERIES PRE-WORKOUT (20*15G)