Akciós ár:
649 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

649 Ft

BLADE BLADE PROTEIN BALLS fehérje drazsé készítmény ideális a kezdő sportolóknak és azoknak, akik nehéz fizikai munkát végeznek.
A termék megalkotásakor a egy olyan édességet szerettünk volna piacra dobni ami egyszerre csillapítja az éhséget és ellátja izmaid a megfelelő menniységű fehérjévél.
Természetesen ezt hozáadott cukor nélkül gultén mentesen.
BLADE BLADE PROTEIN BALLS egy tejcsokoládé,fehérje és kókusz drazsé ,törökmogyoró korpusszal.
BLADE PROTEIN BALLS ban lévő törökmogyoró értékes zsírsavainak, vitaminjainak és ásványi anyagainak köszönhetően kifejezetten egészséges.
Egyszeresen telítetlen olajsavban gazdag, amely esszenciális zsírsav, a szervezet nem képes az előállítására, csak táplálkozással tudjuk bejuttatni.
A törökmogyoró kiváló forrás az E-vitaminnak is. Ez, a tokoferolként is ismert, zsírban oldódó vitamin antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. Meggátolja, hogy a többszörösen telítetlen zsírsavakból túlzott mértékben keletkezzenek szabadgyökök. Ezen kívül fontos szerepe van az öregedés késleltetésében, a sejthártya védelmében, valamint az immunrendszer erősítésében.  Ásványi anyagok közül kiemelkedik mangán, kálium, kalcium, réz, vas, magnézium, cink és szelén tartalma. A réz és magnézium egy antioxidáns tulajdonságú enzimnek, a szuperoxid-dizmutáznak a kofaktora (olyan szerves molekula vagy fémion, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy enzim kifejtse hatását).
Ha nem szeretnél pocsolni edzés után, de fontos a protein pótlása az izmaidnak akkor ne habozz csak bonts egy tasak BLADE PROTEIN BALLS -ot és élvezd a jól megédemelt desszetred.
Ha nem szeretnél pocsolni edzés után, de fontos a protein pótlása az izmaidnak akkor ne habozz csak bonts egy tasak BLADE PROTEIN BALLS és élvezd a jól megédemelt desszetred.
BLADE BLADE PROTEIN BALLS minden adagja 18 g magas minőségű ultraszürt savó fehérje-isolatumot WPI tartalmaz amely kíváló biológiai értékekkel illetve gyors felszívódással rendelkezik!
Supplement Facts: Portion size: 1  (30 g)
Portions per Container: 1
0/100 g 0/50g
Energy 2242 kJ/592 kcal 1121 kJ/296 kcal
Fat 37 g 18,5 g
of which saturates 11 g 5,5 g
Carbohydrate 20 g 10 g
of which sugars 1,7 g 0,85 g
Fibre 1,0 g 0,5 g
Protein 36 g 18 g
Salt 0 g 0 g
Ingredients: Hazelnuts (36%), mass 36% (sweetener. maltitol,cocoa butter,milk protein, cocoa mass, milk fat, emulsifier: lecithins (soy) , vanilin), milk protein, coconut shavings, flavor, pőolishes: shellac
Bonts egy csomag (50 g) BLADE PROTEIN BALLS terméket majd fogyaszd edzés előtt vagy után a nap bármely szakaszában.
KIKNEK ÉRDEMES HASZNÁLNI A BLADE PROTEIN BALLS-ot ?
A BLADE BLADE PROTEIN BALLS fehérje drazsé készítmény ideális a kezdő sportolóknak és azoknak, akik nehéz fizikai munkát végeznek.
BLADE BLADE PROTEIN BALLS  minden adagja 18 g magas minőségű ultraszürt savó fehérje-isolatumot WPI tartalmaz amely kíváló biológiai értékekkel illetve gyors felszívódással rendelkezik!
Ha nem szeretnél pocsolni edzés után, de fontos a protein pótlása az izmaidnak akkor ne habozz csak bonts egy tasak BLADE PROTEIN BALLS és élvezd a jól megédemelt desszerted.

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
BLADE PROTEIN BALLS (50g)