Akciós ár:
6.390 Ft

Nincs készleten a termékből!

Fizetendő

6390 Ft

Minket nem érdekelnek a többiek, nem érdekelnek a szabályaik. Minket az eredmények érdekelnek. A tiszta kézzel fogható, és szemmel látható eredmények. A kifogásokat, és a gyenge termékeket meghagyjuk másoknak. A Brutal Anadrol a legjobb tesztoszteron stimuláló, ami létezik.

A tesztoszteronserkentők a táplálékkiegészítők egyik viszonylag friss családját képezik. Ennek a családnak a tagja a Brutal Anadrol. A tesztoszteron az elsődleges férfi nemi hormon. Ez a hormon felelős az izomzat fejlődéséért, a férfiasságért és az agresszivitásért is.

A tesztoszteron természetes úton való serkentése a leghatásosabb módszer, amit egy atléta az izomnövekedés érdekében tehet. Nemrég fedezték fel a technikát, hogy hogyan lehet a sportolók saját természetes tesztoszteron termelését stimulálni, különböző növényi hatóanyagokkal.

Ez a felfedezés óriási eredményeket hozott a fejlesztésekben. Legalább akkora lépésnek számít, mint a 90-es években volt a kreatin. A legerősebb anabolikus folyamatokat serkentő kiegészítőkről beszélünk. Számos gyenge próbálkozást ismerünk a tesztoszteronserkentők között. Mi elérkezettnek láttuk az időt, hogy olyat alkossunk, ami minden várakozást felülmúló eredményeket hoz. Hihetetlen erőt és elképesztő izomnövekedést fogsz tapasztalni.

Ez a termék a legdurvább tesztoszteronserkentő, amivel valaha találkoztál. Olyan eredményeid lesznek, hogy még te se fogod elhinni. A tested újjászületik, az erőtől szét akarsz szakadni, és egyszerűen nem lesz senki, aki megállít.
Igen! Ez az új játék. Ha te vagy az első, a tiéd minden. Onnantól csak lefelé van a szürke névtelenség, és arctalanság. A kemény edzés jelentése ezennel új értelmezést fog kapni.
Olyan anabolikus faktorokkal raktuk tele a Brutal Anadrolt, mint amivel senki más. Egyetlen egy dolog motivált minket. Összedobni egy olyan terméket, ami tényleg üt.

Ha a táplálékkiegészítőid közé választod a Brutal Anadrolt, akkor eldőlt a sorsod. Siker. Nincs más választásod, mint továbbhaladni az utadon, de mostantól 7 mérföldes csizmával...
Annyi fájdalom és áldozat után, annyi akadályt leküzdve, hol van a határ, melyet átlépni nem leszel képes?

Talán erről szól az élet, hogy megtaláld. Hiszen a kihívásokra születtél és nem tűrsz ellentmondást. Hívd hát segítségül a legjobbakat, hogy úgy nézz ki kívül, mint amilyen belül vagy. Nem elsőként végezni elfogadhatatlan. A Brutal Anadrolt azért készítettük el, hogy a táplálékkiegészítőd annyit tegyen érted, mint amennyit te küzdesz céljaid eléréséért.Brutal Nutrition Anadrol

Összetétel:
Egy adag mérete: 3 kapszula
Adagok Száma: 30
Adagonként tartalmaz DV %
ANADROL
Silybum marianum extract (80% silymarin), Serenoa repens (saw palmetto extract), Panax Ginseng Root Extract, Lepidium meyenii (maca root powder), Bacopa monnieri extract
160mg
TRI-STEROSTIC
Tribulus Terrestis*
500mg
AAKG
Arginine HCl, calcium alpha-ketoglutarate, buffered creatine, green tea extract, niacin
1565 mg
Strerenzin
Ubiquinone
1000 µg
Felhasználási javaslat: 3 kapszula 30 perccel edzés előtt.ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT!


Eddigi vélemények:

Nem értékelte még senki a terméket!

Legyél te az első aki értékeli a terméket!
Biotech Brutal Anadrol (90 kapszula)